KREČILI ZIDOVE: Grupa građana Šta radite bre – Marko Bastać nastavila akciju Veliko spremanje Beograda
Svojevrsni rimejk scene iz filma "Balkanski špijun", Foto: Promo

velika akcija u čika ljubinoj

KREČILI ZIDOVE: Grupa građana Šta radite bre – Marko Bastać nastavila akciju Veliko spremanje Beograda

Aktivisti odborničke liste na čelu sa Markom Bastaćem za nekoliko sati rada su ižvrljane i prljave zidove, pretvorili u čist i uređen prostor

Objavljeno:

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" nastavila je akciju "Veliko spremanje Beograda", krečenjem i čišćenjem prolaza u Čika Ljubinoj ulici broj 7. Aktivisti odborničke liste na čelu sa Markom Bastaćem za nekoliko sati rada su ižvrljane i prljave zidove u ovom pasažu, kojim dnevno prolaze hiljade Beograđana, pretvorili u čist i uređen prostor.

- Ovo je svojevrsni rimejk scene iz filma "Balkanski špijun" u kome Caci Mihailović izgovara čuvenu rečenicu "okrečite Beograd". Javni prolazi u zgradama koje mi sada sređujemo su godinama zapušteni. Pored ovog prolaza je i jedan u koji nam nisu dozvolili da uđemo jer tamo radove izvodi tajkunska firma koja je bliska vlastima. Već smo se bavili polomljenim trotoarskim pločama i razvaljanem betonskim stubovima, kojih ima širom Beograda, a sledećih dana nastavljamo sa akcijom "Veliko spremanje Beograda" - rekao je Marko Bastać.

Bonus video:

Muamer Zukorlić, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.