ŠTA KAŽU KLADIONICE? Favorit za novog gradonačelnika BG Mali, Vesić i Vujović, Đilas tek šesti!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Fonet

beogradski izbori

ŠTA KAŽU KLADIONICE? Favorit za novog gradonačelnika BG Mali, Vesić i Vujović, Đilas tek šesti!

Pobeda Malog više se plaća u kladionici "Mocart" sa kvotom 3,5 prema poslednjoj listi

Objavljeno: 10:40h

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović najveći su favoriti za novog gradonačelnika Beograda, pokazuju liste kladionica "Meridijan" i "Mocart".

Od onih koji nisu na listi SNS, najbolje se kotiraju aktuelni predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, za njim sledi ministar energetke i istaknuti član SPS-a Aleksandar Antić, kao i nosilac liste koalicije PSG-NS-Pokret za preokret-Levica Srbije Dragan Đilas.

Prema kvotama, koje je izbacila kladionica "Meridijan", svako ko se kladi na Sinišu Malog kao novog-starog gradonačelnika može dobiti duplo više novca od uloženog što znači, objašnjava, na uloženih 1.000 dinara dobitak su "dve crvene".

S druge strane, kladioničarskim rečnikom, pobeda Malog više se plaća u kladionici "Mocart" sa kvotom 3,5 prema poslednjoj listi.

Drugi favorit za prvog čoveka prestonice, nakon izbora, u obe kladionice je aktuelni gradski menadžer Goran Vesić.

U "Meridijanu" je na trećem mestu predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, sa okruglom kvotom četiri, a u "Mocartu" je prvi favorit sa kvotom 2,5.

Pored troje članova SNS, u grupi najozbiljnijih kandidata za gradonačelnika u obe kladionice su Šapić, zatim Antić i Đilas kome, u "Meridijanu" daju iste šanse kao prvom na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Zoranu Radojičiću.

U "Mocartu" , međutim, Radojičić, koji je i direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, ima veće izglede od bivšeg gradonačelnika pošto je na četvrtom mestu sa kvotom četiri.

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac ne stoji baš dobro ni na jednoj listi, ali sa dvocifrenim koeficijentom donosi veliki dobitak u slučaju trijumfa.

Bonus video:

Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.