Đurić: Beograd sa SNS-om može da povuče celu Srbiju napred
Marko Đurić na mitingu SNS u Lazarevcu, Foto: FoNet/Nenad Orević

u poseti lazarevcu

Đurić: Beograd sa SNS-om može da povuče celu Srbiju napred

Đurić je na tribini SNS obratio građanima u Mesnoj zajednici Petka kod Lazarevca

Objavljeno:

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić poručio je večeras građanima Lazarevca da 4. marta glasaju za naprednjake i da samo Beograd sa SNS može da povuče i celu Srbiju napred.

Đurić je na tribini SNS sa građanima u Mesnoj zajednici Petka kod Lazarevca rekao da svi odlično znaju ko su akteri na političkoj sceni, pošto "svako iza sebe ima biografiju, ličnu kartu, dela i nedela".

Sa jedne strane, kandiduje se politika koja hoće da popravlja i gradi Beograd koji je decenijama nazadovao, ali i strana koja je to uspela da preseče, dok su sa druge strane "tajkuni poput Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića".

Kako je rekao, zahvaljujući sadašnjoj vlasti u Beogradu vidljivi su znaci oporavka.

"Beograd je najveći grad na Balkanu i ima ogromne resurse i može da ide mnogo brže i da sa sobom povuče celu Srbije, naglasio je Đurić.

Ističe da je Beograd u svakom smislu stub na kome počiva Srbija, ali i srpski narod izvan Srbije, kao i da su sve oči uprte u Beograd, zbog čega je "Beograd politički najveća nagrada i kazna za one koji ga izbube".

"Đilas i Šapić, a oni zaista jesu tajkuni i to nije preterivanje, su svoje političke karijere koristili da uvećaju svoje lično bogatstvo i to može da se proveri", rekao je Đurić i istakao da su upravo Đilas i Šapić zavili grad u crno, tako da na ovim izborima građani nemaju težak izbor.

Đurić je, ipak, ukazao da ne treba misliti da su ovi izbori u Beogradu laki i pozvao građane da u što većem broju izađu na glasanje i daju podršku politici Aleksandra Vučića koji je počeo da izvlači našu zemlju iz "blata".

Đurić ističe i da se 4. marta ne radi samo o Beogradu, već o tome da li će Srbija nastaviti da ide napred i biti složna, pošto smo sada , kako kaže, najbliže onoj uzrečici "Daj Bože da se Srbi slože".

BONUS VIDEO:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.