GRAĐANI PODRŽALI BRANKA KOCKICU: Glumac izveo performans za decu ispred pozorišta Puž!
Branko Kockica, Foto: Facebook printscreen

odgovorio na kritike

GRAĐANI PODRŽALI BRANKA KOCKICU: Glumac izveo performans za decu ispred pozorišta Puž!

- Ne želim da držim nikakav politički govor. Hvala svima što ste došli. Ne želim da komentarišem ovu moju i nezgodu nekih drugih drugara. Ne želim, a i nema potrebe - rekao je Branko

Objavljeno:

Veliki broj građana okupio se danas ispred pozorištanca "Puž" na Vračaru kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog kritika koje je izneo kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas, a u vezi sa zajedničkom akcijom te opštine i pozorištanca kojom se deci tokom zimskog raspusta poklanjaju besplatne predstave i ujedno dali podršku Branku Milićeviću - Branku Kockici.

Okupljenim gradjanima, medju kojima je bilo i dece, obratio se Branko Kockica koji je izveo mini performans tokom kojeg je pričao, pevao pesme koje su obeležile detinjstvo mnogih, poput čuvene "U svetu postoji jedno carstvo" i više puta izgovarao "tatatatira" - pozdrav koji je obeležio kultnu deccju emisiju "Kocka, kocka, kockica".

- Ne želim da držim nikakav politički govor. Hvala svima što ste došli. Ne želim da komentarišem ovu moju i nezgodu nekih drugih drugara. Ne želim, a i nema potrebe - rekao je Branko i dodao:

- Drage naše i dragi naši. Ja sam Branko Kockica, puž, glumac i dečiji drugar.

Medju okupljenima bila je i Sanja Jovanović, majka četvoro dece, koja je rekla da je Branko Kockica neko ko je ovekovečio detinjstvo mnogih od nas.

- Treba da budemo uz njega i to je jedino bitno. Mislim da smo previše izloženi internetu. Deca previše koriste mobilne telefone i ovo je njihova radost, uz Branka koji još uvek ima tu magiju da ih nasmeje - rekla je ona.

Sa njom se saglasila i Jelena Mazalica koja je rekla da je Branko junak njenog detinjstva i da ima svu njenu podršku.

- Ovaj čin je beskrupulozan i krajnje je degutantno što su napali čoveka koji besplatno daje predstave deci, a i nama odraslima jer u njima podjednako uživamo i mi - ocenila je ona.

Medju gradjanima bio je i gospodin koji ima troje unučadi, ali koji nije želeo da se predstavi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.