OBRADOVIĆ: Domaćinsko poslovanje i poverenje građana
Marija Obradović je visoki funkcioner SNS, Foto: Fonet

kampanja SNS

OBRADOVIĆ: Domaćinsko poslovanje i poverenje građana

- Veoma je važno da nastavimo sa velikim investicijama u Beogradu, da nastavimo da radimo na obnovama škola, vrtića, domova zdravlja - poručila je Obradović

Objavljeno: 07:00h

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović posetila je Domove za stara lica u Ovči i Boreč, gde je sa najstarijim sugrađanima razgovarala o predstojećim beogradskim izborima i odgovornoj socijalnoj politici koju sprovodi tim SNS u Beogradu.

Ona je naglasila da su najstariji sugrađani, uprkos reformama koje su ih najviše pogodile, nastavili snažno da veruju u politiku Aleksandra Vučića i SNS, jer su domaćinskim upravljanjem javnim finansijama, doveli do ozdravljenja srpske ekonomije, što je omogućilo da se u ovoj godini povećaju penzije i plate.

- Ovi beogradski izbori imaju jednu veliku svrhu koju moramo svi da razumemo, Beograd mora da pomera svoje granice, Beograd može da pomera svoje granice, samo uz snažan tim Srpske napredne stranke - rekla je Obradović i dodala da samo uz pomoa građana Beograd može postati moderna metropola.

Istakla je da postoje posebni fondovi, namenjeni projektima koje su za svoja naselja predlagali sami Beograđani, i to je ono čemu se do sada nije posvećivalo dovoljno pažnje.

- Veoma je važno da nastavimo sa velikim investicijama u Beogradu, da nastavimo da radimo na obnovama škola, vrtića, domova zdravlja - poručila je Obradović i naglasila da je upravo to briga o ljudima.

Ona je na kraju pozvala građane Beograda da podrže rezultate i sav napredak koji je učinjen u prethodnom periodu. Da 4. marta glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" i nastave da pomeraju granice Beograda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.