MALI: Ove, kao i svake naredne godine imaćemo veće penzije, ali i bolje uslove za naše penzionere
Foto: Marina Lopičić

Beogradski izbori 2018.

MALI: Ove, kao i svake naredne godine imaćemo veće penzije, ali i bolje uslove za naše penzionere

Prema njegovim rečima, sada ima dovoljno novca i za nove škole, vrtiće, bolnice

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali bio je danas gost penzionerima opštine Rakovica u restoranu, odakle je najstarijim sugrađanima zahvalio na svemu što su uradili za Beograd, ali i na strpljenju i razumevanju što su "podneli najveći teret reformi".

- Odluka koju su Vlada Srbije i Grad Beograd sproveli 2014. godine o smanjenju penzija, vi razumete da je bila zbog Srbije i Beograda, jer smo bili na ivici bankrota i stečaja. Sada je Beograd stabilan i konsolidovan grad, i možemo da razmišljamo o novim investicijama - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, sada ima dovoljno novca i za nove škole, vrtiće, bolnice i sve što je važno kako za penzionere, tako i za decu koja treba da naslede ovo što se danas gradi.

- Protekle četiri godine trudili smo se da promenimo naš grad i nastavimo vašim stopama i trudili smo se da Beograd postane moderna, napredna, evropska metropala. Pokrenuli smo veliki broj projekata u gradu, a svega toga ne bi bilo da nije bilo vašeg strpljenja, jer najveći teret u protekle četiri godine i reforme koje je sprovela Vlada i Beograd ste poneli upravo vi - ukazao je gradonačelnik.

Podsetio je da je gradska vlast otvorila sedam klubova za penzionere i najavio da će sledeće nedelje biti otvoren još jedan u Batajnici, a još dva do kraja godine.

- Ove, kao i svake naredne godine imaćemo veće penzije, ali i bolje uslove za naše penzionere, i ono što je najvažnije za našu decu treba da ostavimo lepši i bolji Beograd, a to je obaveza koju ste vi nama ostavili - zaključio je Mali.

Bonus video:

Miljan Damjanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.