Marko Bastać: Rešavanje problema divljih naselja važnije od gondole i jarbola
Lider grupe građana Marko Bastać u divljem naselju, Foto: Šta radite bre

Divlja naselja o kojima vlast ćuti

Marko Bastać: Rešavanje problema divljih naselja važnije od gondole i jarbola

Umesto privilegija za omiljene režimske tajkune, koji zidaju lažne gradove, mi ćemo jednako tretirati sve delove grada i svim stanovnicima Beograda obezbediti elementarne uslove za zivot

Objavljeno:

Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite bre" na gradskim izborima, obišao je danas sa grupom kandidata za odbornike divlje naselje kod Pančevačkog mosta, gde nadomak samog centra Beograda ljudi nemaju osnovne uslove za život.

"Na samo tri i po kilometra od čuvenog "Beograda na vodi" ovde je čitavo divlje naselje u kome nema kanalizacije, nema trotoara i rasvete, a gradjevinske firme u večernjim satima na ovom mestu izbacuju raznorazni otpad. Ovo nije samo sramota za gradsku vlast, koja se svakodnevno hvali rezultatima svog rada, već je i potencijalni izvor zaraze za sve građane koji ovde stanuju i koji ovuda prolaze. To mora da se promeni. Umesto što se naše pare troše na besmislene projekte, kao što su gondola ili jarbol, potrebno je pre svega rešiti problem divljih naselja.

Umesto privilegija za omiljene režimske tajkune, koji zidaju lažne gradove, mi ćemo jednako tretirati sve delove grada i svim stanovnicima Beograda obezbediti elementarne uslove za zivot", poručio je Marko Bastać.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER: Marko Kon u obračunu s tviterašima

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.