Koalicija DJB i Dveri zvanično danas započela kampanju za beogradske izbore
Kampanju su započeli sa Savskog pristaništa, Foto: Fonet

pristalice poveli na krstarenje

Koalicija DJB i Dveri zvanično danas započela kampanju za beogradske izbore

Kampanja je počela sa Savskog pristaništa gde su svoje pristalice poveli na krstarenje brodom da bi, kako su naveli, ukazali na primere rasprodaje i uništavanja javnih institucija

Objavljeno:

Koalicija Dosta je bilo (DJB) i Dveri zvanično je danas počela kampanju za beogradske izbore sa Savskog pristaništa gde su svoje pristalice poveli na krstarenje brodom da bi, kako su naveli, ukazali na primere rasprodaje i uništavanja javnih institucija poput "Beograda na vodi", Luke Beograd, Savskog nasipa i Ade Huje. Prvi na listi DJB i Dveri "Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Vojin Biljić kazao je novinarima da će tokom krstarenja proći pored "simbola našeg gubitništva", na prvom mestu je "Beograd na vodi" koji, kako je kazao, simbolizuje koliko duboko može da se potone kada pogrešni ljudi vode grad.

Biljić je dodao da ta koalicija kreće u kampanju sa Savskog pristaništa zbog simbolike, odnosno jer Beogradski pobednik predstavlja šta sve može da uradi grad Beograd, jer je simbol pobede grada i Beogradjana. - Verujem da se možemo okrenuti pobedi tek nakon što gubitnike pošaljemo u istoriju - rekao je Biljić. Kandidat sa liste DJB i Dveri Srđan Nogo je kazao da svaki posetilac Beograda kao najveću znamenitost zna za mesto gde se oni danas nalaze, a to je ušće reke Save u Dunav, podno Kalemegdana. Nogo se dodao da je kandidat liste Srpske napredne strane Goran Vesić, koji je i aktuelni gradski menadžer, prvi put na vlast u gradu Beogradu došao 1996. godine i da je on 22 godine posle toga i dalje "alfa i omega" u gradu Beogradu. - Za 22 godine manje - više svi političari i sve političke stranke koje danas imamo u ponudi smenjivale su se na vlasti kako na republičkom nivou tako i u gradu Beogradu i malo toga su uradili, i uglavnom loše - ocenio je Nogo i dodao da je koalicija DJB i Dveri, novost na političkoj sceni. - Jedino mi nismo bili na vlasti i mi možemo da kandidujemo obećanje da konačno dolazi odgovornost u srpsku politiku. Jer za 22 godine svega je bilo samo ne odgovornosti - istakao je Nogo.

Bonus video:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso.co.rs/ Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.