Stefanović: Opoziciji je jedini interes da zasednu u fotelju
Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović, Foto: Fonetmup

OŠTRO

Stefanović: Opoziciji je jedini interes da zasednu u fotelju

On je naglasio da je SNS uvek pokazivala odakle dobija "svaki dinar" i da se uvek zna da ne dolazi od tajkuna, da ne dolazi od nekih koji bi da upravljaju Srbijom kroz neki biznis ili putem politike

Objavljeno:

Predsednik Gradskog odbora SNS Beograda Nebojša Stefanović izjavio je danas da opozicioni čelnici "toliko govore jedni o drugima" da on nema šta da doda, sem da smatra da je istina to što pričaju, kao i da ujedinjavanje toliko politički različitih stranaka u koalicije pokazuje da im je jedini interes da se "zasedne u fotelju".

Uveren sam da je istina sve što pripadnici opozicije govore jedni o drugima, rekao je Stefanović komentarišući optužbe dela opozicije da su Bojan Pajtić i Dragana Djilasa pokrali DS i naveo da u opoziciji "toliko govore jedni o drugima" da on nema šta da doda.

"Sve što su izgovorili jedni o drugima, vi tu nemate šta da dodate. Ja sam uveren da oni jedni o drugima govore istinu. Nemam razloga da im ne verujem, ali su nam uzeli mogućnost da to šire komentarišemo, jer je suvišno, nemate šta da dodate", rekao je Stefanović.

On je naglasio da je SNS uvek pokazivala odakle dobija "svaki dinar" i da se uvek zna da ne dolazi od tajkuna, da ne dolazi od nekih koji bi da upravljaju Srbijom kroz neki biznis ili putem politike.

"Kod nas je to transparentno", rekao je Stefanović za Pink.

S druge strane, kaže, "nijedan od tih istraživačkih novinara" nije se zapitao odakle nekome dva, tri, pet ili 10 miliona evra, a za koga se ne očekuje da ima taj novac.

"To se uopšte ne pita", rekao je Stefanović i dodao da time sami sebe diskvalifikuju kao objektivne jer ne postavljaju pitanja i jednoj i drugoj strani.

"Ako ne postavljate pitanje ljudima koji su potrošili neuporedivo više novca od vladajuće stranke, a da nisu prijavili to, odnosno nemate jasan trag odakle taj novac dolazi, ko je to uplatio, onda je tu nešto čudno", smatra ministar.

BONUS VIDEO: Miroslav Čučković, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.