Šešelj: Radikali će ponovo preporoditi Surčin!
Foto: https://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/

Odlučno

Šešelj: Radikali će ponovo preporoditi Surčin!

Braćo i sestre, što je najvažnije, dok smo bili na vlasti u te tri godine mi smo potpuno uništili korupciju

Objavljeno:

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović posetili su danas Opštinu Surčin.

U srdačnom susretu i razgovoru sa građanima podsetili su jedni druge koliko se asfaltiralo, gradilo, koliko se uređivalo na toj opštini kad su radikali bili na vlasti.

„Mi smo se pre 20 godina dokazali. Čuda smo učinili dok smo bili na vlasti u ondašnjoj Opštini Zemun kojoj je pripadao Surčin i sva surčinska sela. Za tri godine mi smo asfaltirali Vinogradsku ulicu. Znate li u kakvom je stanju bila? Ovde smo u centru uradili još nekoliko ulica, pa smo uradili vodovod za sva surčinska sela – za Jakovo, Boljevce, Progar, za Bečmen, za Petrovčić. Sve smo puteve asfaltirali. Do njiva smo čak puteve asfaltirali. Veliki broj placeva smo po najnižoj ceni prodali narodu, da narod zida krov nad glavom. Nikom ništa srušili nismo. Velikom broju izbeglica smo omogućili da se naseli,“ podsetio je dr Šešelj i naglasio:

Braćo i sestre, što je najvažnije, dok smo bili na vlasti u te tri godine mi smo potpuno uništili korupciju" - kazao je lider SRS.

BONUS VIDEO:

TIZER “Da se ne lažemo“ o izborima u glavnom gradu Šta nude Čačanin i Novopazarac u trci za Beograd

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.