Mali: Gradićemo metro za narod, a ne tajkunski metro
Siniša Mali je aktivan u kampanji, Foto: Marina Lopičić

Kampanja

Mali: Gradićemo metro za narod, a ne tajkunski metro

Mali je rekao da je "sreća što Đilasov metro nikada nije počeo da se gradi, "jer bi to bio metro za pacove, a ne za ljude"

Objavljeno: 06:29h

Siniša Mali, član Predsedništva SNS, izjavio je da metro nikada nije počeo da se gradi u Beogradu zato što "Dragan Đilas i tajkuni nisu mogli da se dogovore ko će više da se nakrade na tom poslu".

Mali je poruccio da će se za razliku od tajkunskog metroa, graditi metro za narod.

- Za svaki narodni dinar Đilas je u svoj džep strpao tri. Tako je planirao da izgradnju metroa pretvori u unosan posao za njega i njegovu tajkunsku družinu. Metro nikada nije počeo da se gradi zato što Đilas i tajkuni nisu mogli da se dogovore ko će više da se nakrade na tom poslu - rekao je Mali.

Kako je rekao, sreća je što taj Đilasov metro nikada nije počeo da se gradi, "jer bi to bio metro za pacove, a ne za ljude", baš kao što je danas ona Đilasova hala Velikog brata igralište za pacove, a ne za decu.

Mali ističe da je sreća i to što Đilas nije stigao metro da pretvori u deponiju smeća kakva je replika Terazija ili stecište narkomana kakav je Pazl grad.

- Đilas samo spominje nekakve livade. Njima su samo livade u glavi. Verovatno misli da će metro povezati onu livadu na kojoj je Šapić postao doktor marketinga i Šutanovčevu luksuznu livadu na Vračaru. Ne, metro koji ćemo mi graditi i izgraditi zbiližiće sve Beograđane. S ponosom kažem da je naš metro za narod i sve suprotno od tajkunskog metroa Miškovića, Đilasa i Šapića - poručio je Mali.

On je istakao da bezdušne laži koje se plasiraju iz centrale tajkunske koalicije postaju sve opasnije i izrazio zabrinutnost da će Đilas najugroženije Beograđane ponovo isterati na ulicu i zaviti u crno.

- Teško je slušati one koji su godinama otimali socijalnu pomoć najsiromašnijim Beograđanima kako im danas u lice govore: "Pljačkali smo vas, ali danas vam je bolje. To moramo da promenimo". Može li tajkun Đilas da pogleda ljude u oči i da im kaže: Nisam vas pljačkao? Ne može to da kaže i zato to nikada do sada nije ni rekao - naveo je Mali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.