ZORANA MIHAJLOVIĆ U SKELI: Već četiri godine sam u kampanji, nisam ni dva dana bila u kabinetu!
Mihajlović u Skeli, Foto: Fonet

izbori u beogradu

ZORANA MIHAJLOVIĆ U SKELI: Već četiri godine sam u kampanji, nisam ni dva dana bila u kabinetu!

Ona je obišla obnovu puta u ovom mestu

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da je već četiri godine u "kampanji" - svakodnevno na terenu umesto u kabinetu.

Na pitanje novinara u opštini Obrenovac u kome je svojstvu ranije danas posetila Mesnu zajednicu Skela - kao ministarka ili funkcioner SNS, Mihajlović je rekla da je tu bila kao potpredsednica vlade i ministarka.

- Na pitanje da li ste Vi u kampanji - da ja jesam četiri godine u kampanji. Od trenutka kada sam postavljena za ministarku ne znam da li sam dva dana nedeljno bila u kabinetu, pošto sam bila svuda u Srbiji na svakom putu - istakla je Mihajlović.

Rekla je da je već dolazila u Skelu pre dve godine zbog postavljanja saobraćajne signalizacije pored škole. Istakla je da je danas obišla Skelu zbog radova na obnovi deonice regionalnog, a ne lokalnog, puta - od 4,2 km.

Reč je o šabačkom putu izmedju sela Ušće i Skela koji će, kako je najavila, biti obnovljen u martu.

- I to ću nastaviti da radim - poručila je Mihajlović.

Na pitanje da prokomentariše to što je nudila pomoć, na primer, u građevinskom materijalu na tribini sa građanima u Skeli, rekla je da je pokušavala da pomogne u rešavanju infrastrukturnih problema i dodala da postoje ljudi koji mogu to da doniraju iz sopstvenih sredstava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.