VOJNI SINDIKAT SRBIJE O BG IZBORIMA: Ne podržavamo nikoga!
VOJNI SINDIKAT SRBIJE O BG IZBORIMA, Foto: Stefan Jokić

bore se za sebe!

VOJNI SINDIKAT SRBIJE O BG IZBORIMA: Ne podržavamo nikoga!

Kako se ističe bezmalo sve političke stranke tražile su podršku što im kao organizaciji imponuje i govori o njihovoj snazi

Objavljeno:

Vojni sindikat Srbije koji je pokrenuo inicijativu za objedinjavanje i udruživanje sindikata u Srbiji u svom saopštenju istakao je da pred predstojeće beogradske izbore ne podržava ni jednu stranku - već da radnici moraju da se okrenu sami sebi i organizuju u borbi za svoja prava.

Kako se ističe bezmalo sve političke stranke tražile su podršku što im kao organizaciji imponuje i govori o njihovoj snazi.

- Mišljenja smo da je Srbija danas zemlja gde je radnik obespravljen a strani investitori uzdignuti na pijedestal robovlasnika, kaže se u saopštenju i naglašava da su gotovo sve stranke koje su sada na političkoj sceni učestovale u devastaciji Srbije i srpskih radnika.

- Otuda svoju podršku, snagu i energiju moramo uložiti u stvaranje jakog, efikasnog i uticajnog sindikalnog saveza kako bi zaštitili sami sebe, kaže se u saopštenju a radnicima preporučuje da izađu i glasaju po svojoj savesti.

Pogledajte bonus video:

(D.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.