STEFANOVIĆ (SNS) SA GRAĐANIMA ZVEZDARE: Naš posao je da brinemo o svakom čoveku
Nebojša Stefanović o izborima, Foto: Fonet

rekao je svoje

STEFANOVIĆ (SNS) SA GRAĐANIMA ZVEZDARE: Naš posao je da brinemo o svakom čoveku

Zahvaljujući gradskoj vlasti u Beogradu u poslednje četiri godine ta situacija se značajno promenila

Objavljeno:

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i član Predsedništva SNS Siniša Mali, razgovarali su danas sa građanima Zvezdare i tom prilikom istakli da republička, gradska, ali i opštinska vlast vode jednaku brigu o ljudima, ma gde oni živeli.

Prema rečima Stefanovića, u našoj zemlji postoje naselja koja su po 30-40 godina bila zaboravljena i u koja je država ulagala značajno manje, i dodao da se ta situacija značajno promenila u poslednje četiri godine.

"Zahvaljujući gradskoj vlasti u Beogradu u poslednje četiri godine ta situacija se značajno promenila. Naravno da smo svesni da je uvek moguće da se uloži više i da ima prostora više da se radi, ali kada pogledate da se rade novi domovi zdravlja, novi vrtići, škole, vodovod i kanalizacija, kada se iskreno brine o ljudima, onda mi imamo razloga da kažemo da smo na dobrom putu“, smatra Stefanović.

Zahvaljujući onome što je uradila gradska vlast, gradonačelnik Beograda, ali i opštinska vlast, uz podršku republičke vlade i predsednika Aleksandra Vučića, mi danas imamo značajno bolju situaciju.

"Ono što jeste naš posao jeste da brinemo o svakom čoveku, da pokažemo da nas interesuje da čujemo i ono što nije lako i ono što su njihove muke i problemi, i ono što smatraju da nismo uradili dobro, ali naravno da nastavimo sa kvalitetnim ulaganjem, dobrim radom i da novac građana Beograda ide tamo gde je najpotrebnije, zaključio je Stefanović i dodao da se zahvaljuje svim ljudima koji su izrazili želju da budu deo velikog tima grada Beograda i da svi zajedno rade zato što iskreno vole Beograd.

Mali je naglasio da je u protekle četiri godine uloženo mnogo truda i vremena da se od Beograda napravi prava metropola, moderan i napredna grad i dodao da je za SNS najvažnije da postoji direktna komunikacija sa ljudima, da se razgovara o problemima i da se čuju sugestije i kritike, kako bi zajedno pravili lepši i bolji Beograd.

- Na Zvezdari je mnogo toga urađeno, kao i u svim drugim delovima grada, postoji još stvari koje bi trebalo uraditi, ali sada smo od 1,2 milijarde evra duga koje nam je ostavila prethodna gradska vlast, vratili 500 miliona evra, na računu grada Beograda imamo 14 milijardi dinara i zajedno sa predsednicima opština definišemo prioritete, istakao je Mali.

Stefanović i Mali su zaključili da će se iz meseca u mesec raditi da se kvalitet života svih građana poboljša, bez obzira u kome delu grada da žive, "zato što volimo Beograd".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.