Šešelj: Suzbićemo korupciju i zastupati interese običnih ljudi
Foto: Promo

bg izbori

Šešelj: Suzbićemo korupciju i zastupati interese običnih ljudi

Lider radikala poranio od sabajle

Objavljeno:

Nosilac liste Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišli su danas pijacu na Vidikovcu gde su razgovarali sa građanima.

„Mi danas ovde na Vidikovcu ulazimo u finiš kampanje za predstojeće gradske izbore u Beogradu. Ima malo simbolike u tome, zato što sam ja 1991. godine upravo u Rakovici krenuo putem osvajanja vlasti. Šta mi želimo na ovim beogradskim izborima? Vi znate kakve je sve udare pretrpela Srpska radikalna stranka proteklih godina. Mi postepeno vraćamo našu snagu, obnavljamo poverenje naroda. Osećam na svakom mestu gde se pojavim da je to poverenje sve veće, da su navikli ljudi od nas da čuju istinu, da čuju pametnu reč, da čuju kako stvari zaista stoje. Nama je cilj da u sledećoj nekoj skupštini imamo što jaču odborničku grupu, pa i da učestvujemo u vlasti, ako se stvore prilike i okolnosti“, obratio se dr Šešelj okupljenim građanima i dodao:

„Šta bi značilo radikalsko učešće u vlasti? Prvo, da ćemo izgarati na funkcijama vlasti, da ćemo se pokazati sposobnim i uspešnim, da imamo znanje, da smo otporni na mito i korupciju, da smo u stanju da suzbijamo korupciju kod drugih. Pokazaćemo da smo spremni da zastupamo interese pre svega običnih ljudi. Mi ne obećavamo grandiozne projekte. Sramota je da Beograd još uvek nema kanalizacije na celoj svojoj površini, a negde fali i vodovod, dečja obdaništa, domovi zdravlja. To je ono što treba Beogradu i na čemu mi mislimo da najviše radimo“, poručio je dr Šešelj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.