SDP Srbije nastavlja akciju uređenja parkova u Beogradu
Foto: SDPS

izbori u beogradu

SDP Srbije nastavlja akciju uređenja parkova u Beogradu

Akciji Socijaldemokratske partije Srbije pridružili su se i koalicioni partneri aktivisti Srpske napredne stranke

Objavljeno: 07:19h

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) u parku između stambenih zgrada u naselju Borča zasadila deset ukrasnih stabala.

Po preporuci stručnjaka odabrani su ukrasna crvenolisna šljiva čija sadnja može da se obavlja u ovom periodu kada nema niskih temperatura i mrazeva, navodi se u saopštenju.

Prvo drvo simbolično su zasadili Rasim Ljajić, predsednik SDP Srbije i Aleksandar Jovičić, predsednik Opštine Palilula na čijoj teritoriji se nalazi naselje Borča.

Akciji Socijaldemokratske partije Srbije pridružili su se i koalicioni partneri aktivisti Srpske napredne stranke.

Kako se navodi, članovi SDPS su do sada uredili pet beogradskih parkova i imaju brojne pozive Beograđana da dođu i u njihova naselja, što će ubuduće i činiti.

Navodi se i da su u Borči obišli i poljoprivredno domaćinstvo Puc Jovice, koji obrađuje više hektara zemlje i svojim poljoprivrednim proizvodima snabdeva beogradske pijace.

Jovica Puc je prošle godine kao subvenciju za svoju proizvodnju dobio plastenik od Opsstine Palilula.

Očekuje da država još više obrati pažnju na poljoprivrednike i još većim podsticajima pomogne i pospeši poljoprivrednu proizvodnju.

U razgovoru sa Rasimom Ljajićem i Aleksandrom Jovičićem dogovoreno je da predstavnici poljoprivrednih udruženja iz ovog kraja definišu konkretne predloge o kojima bi u narednim danima razgovarali sa ministrom poljoprivrede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.