ŠTA RADITE BRE organizovali izložbu slika ispred zgrade Skupštine grada: Beograd je ruiniran!
Marko Bastać na čelu pokreta Šta radite bre, Foto: Promo

predizborna akcija

ŠTA RADITE BRE organizovali izložbu slika ispred zgrade Skupštine grada: Beograd je ruiniran!

- Nakon 1.381 dana vlasti Siniše Malog i Gorana Vesića Beograd je ruiniran. O tome svedoči i ovih 50 fotografija - rečeno je na skupu

Objavljeno: 13:19h

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" organizovala je danas "izložbu" gradskih fotografija ispred zgrade Skupštine grada.

Kandidati za odbornike na predstojećim izborima i aktivisti ove liste doneli su nekoliko desetina panoa sa slikama na kojima se, kako kažu, vide sve posledice nemara u vođenju Beograda poslednjih godina.

- Nakon 1.381 dana vlasti Siniše Malog i Gorana Vesića Beograd je ruiniran. O tome svedoči i ovih 50 fotografija koje smo izabrali kao najslikovitiji opis trenutnog stanja u glavnom gradu. Mi znamo da vi koji uživate u udobnim foteljama retko zalazite na mesta na kojima živi većina stanovnika ovog grada. Mi znamo da se vi krećete samo u okvirima vašeg izmišljenog grada budućnosti, ali gospodo na ovim fotografijama je takodje Beograd. Beograd koji vas ne interesuje - poručila je Bojana Savić, kandidat za gradskog odbornika liste "Šta radite bre – Marko Bastać".

Ona je zatim dodala da u Beogradu i dalje cveta nelegalna gradnja, rupe na asfaltu su na svakom drugom koraku, zapuštene stambene zgrade i parkovi.

- U tom Beogradu vi zatvarate škole, gomile smeća leže po ulicama, ekološka katastrofa na obalama naših reka je u toku, u tom Beogradu komunalni policajci maltretiraju ljude. Siniša i Gorane, šta radite bre? Ovo je vaša sramota. Vreme je da prestanete da uništavate ovaj grad. Zbog toga što svi mi zaslužujemo bolje - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.