Nikola Jovanović kritikovao kampanju SNS
Nikola Jovanović/ Narodna Stranka, Foto: Beta

Oštro!

Nikola Jovanović kritikovao kampanju SNS

Gondola, kako je zamišljena, niti može privući turiste, niti olakšati prevoz Beogradjanima. Njena jedina namena je da dodatno očisti gradski budžet, kako bi u njemu bilo još manje sredstava za obične ljude.

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da kandidati Srpske napredne stranke za odbornike, aktuleni gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić nastavljaju kampanju za beogradske izbore pod nazivom "Skupo, a glupo". "Pored postavljanja jarbola na Ušću od tri miliona evra, novogodišnje rasvete od milion i po evra, oni danas potvrdjuju nameru da finansiraju projekat gondole na Kalemegdanu od 15 miliona evra", naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Da bi Beograd privukao platežne turiste i poslovne ljude, potrebno je izgraditi nova pristaništa na Dunavu i Savi, a ne gondolu, dodao je Jovanović.

"Gondola, kako je zamišljena, niti može privući turiste, niti olakšati prevoz Beogradjanima. Njena jedina namena je da dodatno očisti gradski budžet, kako bi u njemu bilo još manje sredstava za obične ljude", istakao je Jovanović.

Potpredsednik Narodne stranke je naveo da takvi predlozi najbolje ilustruju totalnu nebrigu za potrebe Beograda i njegovih stanovnika, kao i krajnju bahatost i neodgovornost prema novcu poreskih obveznika. "Pobeda koalicije 'Dragan Djilas - Beograd odlučuje. Ljudi pobedjuju' označiće pokretanje istinskog razvoja grada, a od pomenutih 15 miliona evra finansiraćemo besplatne udžbenike za sve osnovce i 13. penziju za naše najsiromašnije penzionere", istakao je Jovanović, prenela je Narodna stranka.

BONUS VIDEO:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.