Miljan Damjanović, kandidat SRS za gradonačelnika Beograda razgovarao sa građanima Zemuna
Kandidat za gradonačelnika Beograda Miljan Damjanović, Foto: https://www.srpskaradikalnastranka.org.rs

Radikali krenuli u kampanju

Miljan Damjanović, kandidat SRS za gradonačelnika Beograda razgovarao sa građanima Zemuna

Ono na čemu ćemo mi insistirati jeste nova mreža predškolskih ustanova, zatim nova regresna politika, kao i da se sagrade novi objekti, a tamo gde postoji mogućnost – postojeće objekte možemo da nadzidamo, dogradimo

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas završne radove na rekonstrukciji Zemunskog parka.

„Srpska radikalna stranka je pred prošle lokalne izbore obećala rekonstrukciju Zemunskog parka, a sada smo ušli u poslednju fazu radova. To je dokaz da ispunjavamo obećanja data našim sugrađanima.

Smatramo da će Zemun imati jedan od najlepših parkova u gradu nakon završetka ovih radova“, istakao je član Veća Opštine Zemun, Zoran Borjan, i ujedno obavestio kandidata za gradonačelnika Miljana Damjanovića o problemu nedovoljnog kapaciteta u predškolskim ustanovama na ovoj opštini.

„Ono na čemu ćemo mi insistirati jeste nova mreža predškolskih ustanova, zatim nova regresna politika, kao i da se sagrade novi objekti, a tamo gde postoji mogućnost – postojeće objekte možemo da nadzidamo, dogradimo.

Predlog nas srpskih radikala jeste da mališani predškolskog uzrasta pripremnu nastavu pohađaju u osnovnim školama,“ naglasio je Miljan Damjanović.

BONUS VIDEO:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.