Žujović: Nova lica i nada umesto priča o ratu
Foto: Youtube printscreen

kampanja u jeku

Žujović: Nova lica i nada umesto priča o ratu

Ne može danas, 2018. godine, da (mladima) opet neko priča o ratu dok su neke njihove starije generacije, braće ili očevi, bili u tim ratovima

Objavljeno:

Đorđo Žujović, kandidat LDP-a za odbornika Skupštine grada Beograda, danas je u razgovoru sa građanima izjavio da je lista te stanke najmlađa koja će učestvovati na ovim izborima.

Na toj listi se nalaze ljudi koji se nikada nisu bavili politikom, ali i predstavnici nevladinog sektora koji se oduvek zalažu za osvajanje sloboda i zaštitu ljudskih i manjinskih prava, koji će ideje o osvajanjima novih sloboda i viđenju Beograda kao obrazovnog i kulturnog centra regiona, predstaviti tokom kampanje, rekao je Žujović, koji je prisustvovao prikupljanju potpisa na Vračaru.

"Ne može danas, 2018. godine, da (mladima) opet neko priča o ratu dok su neke njihove starije generacije, braće ili očevi, bili u tim ratovima. Ne može u Beogradu da se priča o mržnji, ne može u Beogradu da se priča o netoleranciji. Beograd, ako je otvoreni grad, to treba i da pokaže. Žao nam je što nijedna druga lista o tome ne priča, ssto se nisu prethodnih dana oglašavali o nekim veoma važnim pitanjima, koja se tiču, pre svega, slobode u Beogradu", rekao je Žujović.

Bonus video:

Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.