DS NOSI STUB PROMENA I REFORMI U SRBIJI: Dragoslav Šumarac povodom 17 godina od formiranja PRVE DEMOKRATSKE VLADE U SRBIJI
Dragoslav Šumarac oglasio se povodom 17 godina od stvaranja prve demokratske vlade u Srbiji, Foto: Beta

stižu promene

DS NOSI STUB PROMENA I REFORMI U SRBIJI: Dragoslav Šumarac povodom 17 godina od formiranja PRVE DEMOKRATSKE VLADE U SRBIJI

- Nasleđeno stanje je bilo katastrofalno, morali smo da napravimo reforme u svim oblastima- naveo je Šumarac

Objavljeno:

Kandidat za odbornika Demokratske stranke (DS) u Skupštini grada Beograda i ministar u Vladi Zorana Đinđića, Dragoslav Šumarac danas je, povodom 17. godišnjice formiranja prve demokratske Vlade Srbije, izjavio da je DS noseći stub promena i reformi u Srbiji.

Dragoslav Šumarac tvrdi da demokratska stranka predstavlja stub promena u Srbiji
Dragoslav Šumarac tvrdi da demokratska stranka predstavlja stub promena u Srbijifoto: Beta

"Dr Zoran Đinđić i DS su tada okupili Demokratsku opoziciju Srbije i formirali prvu demokratsku Vladu u modernoj istoriji Srbije koja je napravila reforme u svim segmentima društvenog života. Sećamo se kakvo je katastrofalno nasleđeno stanje bilo u finansijama pre svega, infrastruktura je bila porušena, objekti bombardovani i morali smo da napravimo reforme u svim tim oblastima", naveo je Šumarac u pisanoj izjavi.

Navodeći da su se upravo zbog rezultata te Vlade ljudi vraćali u Srbiju, a da je Srbija krenula putem reformi Šumarac je dodao da je DS pre 17 godina bila noseći stub promena, ona je to i danas da će to ona biti i ubuduće.

Bonus video:

ZORANU MIHAJLOVIĆ DOČEKALI APLAUZOM U VRANJU: Vi ste narodna ministarka!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.