SVET JE U NEVERICI! Putin poslao vojsku na Kosovo!
VlDIMIR PUTIN, Foto: AP / Sergei Chuzavkov

AUUU!

SVET JE U NEVERICI! Putin poslao vojsku na Kosovo!

Ono što je poznato je da je Rusija još prošle godine poslala svoje obaveštajne timove koji će pripremiti teren ali i proceniti bezbednost i rizik po članove budućih ekspedicija!

Objavljeno:

Ono što je poznato je da je Rusija još prošle godine poslala svoje obaveštajne timove koji će pripremiti teren ali i proceniti bezbednost i rizik po članove budućih ekspedicije.

Rusija već izvesno vreme planira da po primeru Sirije, otpočne i evropske vojne operacije u cilju suzbijanja islamista kojih ima najviše na Balkanu. Rusija samo čeka perfektno vreme za to, ovo je idealan povod jer su ROSU pripadnici izvršili teroristički napad i otmicu državnog funkcionera Srbije.

Rusija će poslati svoje specijalne jedinice za suzbijanje terorizma na Kosovo ali i BIH koji bi tražili teroriste i mislim da je razgovor Putina i Vučića išao u tom pravcu. Verujem da je predsednik Vučić dobio podršku kao i signal da je Rusija spremna i da je upravo iz toga proizišla smirenost predsednika Vučića kao i upozorenje kroz pozivanje na mir!

Ono što je poznato je da je Rusija još prošle godine poslala svoje obaveštajne timove koji će pripremiti teren ali i proceniti bezbednost i rizik po članove budućih ekspedicija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.