"NISAM MOGLA DA SPAVAM DO PET UJUTRU": Dobila je od obožavaoca POKLON koji tera jezu u kosti, PRETRNULA OD STRAHA
Tiktokerka, Foto: Printscreen / Tik Tok / savrseno

jezivo

"NISAM MOGLA DA SPAVAM DO PET UJUTRU": Dobila je od obožavaoca POKLON koji tera jezu u kosti, PRETRNULA OD STRAHA

Dok je bila u gradu, na svom automobilu parkiranom ispred kuće dobila je jeziv poklon

Objavljeno:

Koliko god internet bio mesto beskonačnih mogućnosti, ono što moramo priznati jeste i da on definitivno sa sobom nosi i svoju mračnu stranu - koju je ničim izazvano nedavno iskusila i jedna mlada devojka iz Srbija.

Devojka po imenu Marija podelila je na svom TikTok profilu "svrseno" zašto će u budućnosti biti obazrivija kada svoje privatne stvari objavljuje na društvenim mrežama. A zbog jezivog poklona dobijenog od nepoznate osobe koji je zatekla na svom automobilu, moli i druge da budu pametniji i dvaput razmisle kada nešto žele da objave.

"Uvek izbegavam da pričam o lošim stvarima koje mi se dešavaju u životu ali imam osećaj da će ova moja priča barem jednoj devojci koja snima za društvene mreže da otvori oči.

Molim vas, ne kačite tablice svog auta i ne objavljujte određene stvari koje se dešavaju u datom trenutku. Takođe, razmislite šta objavljujete dok ste na nekom putovanju ili bilo gde van kuće. Ovo kažem jer su mi se u poslednjih par meseci dešavale jezive stvari. Ukrali su mii retrovizor sa auta, vozim pežoa, košta 50 evra, ima još 100 pežoa u ulici, zašto samo moj? Izgrebali su mi auto iako je bio parkiran kako treba. Da napomenem da se sve ovo dešavalo ispred mesta gde ja živim, tako da ti koji sve to rade zapravo znaju i gde ja živim. Jako je neprijatno jer se osećam kao da se svaki moj korak prati", rekla je Marija a onda opisala još jednu užasnu situaciju koja joj se desila i koja je za nju, kako kaže, bila lekcija.

"Taj jeziv poklon ne bih ni nazvala poklonom"

Naime, kako je rekla, dok je bila u gradu, na svom automobilu parkiranom ispred kuće dobila je jeziv poklon.

"Sinoć sam dobila određeni 'poklon' na kolima koji ne bih nazvala poklonom jer ja nisam zbog njega mogla da spavam do pet ujutru. Dobila sam katanac, bez ikakvog ključa, bez ičega. A ko se bolje razume znaće da je neka vradžbina, neke gluposti. Pored toga dobila sam i knjigu koju je imala jeziv naziv. Sve sam to bacila jer mi nije bilo svejedno. Da sve bude još gore neko je poslao ogromnu poruku na određenu stranicu koja se bavi vestima gde je slikao moj auto i napisao da se neko jako vrzmao oko mog auta sinoć i da se vlasnik pazi.

Ja sad ne smem da uđem u moj auto, jer ne znam da li mi je neko stavio uređaj za praćenje ili bilo šta drugo. Još taj poklon! Ne znam, ovo je meni bila takva šamarčina samoj sebi što sam kačila da sam otišla u restoran kad i jesam, ne znam, apsolutno više ništa neću objavljivati što može otkriti gde sam. A to što ljudi sada znaju moje tablice, to mi ja užas, greška koju sebi neću oprostiti", zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

00:25

DAO KUPCIMA AUTO NA TEST VOŽNJU, ONI SE NIKADA NISU VRATILI Iz osiguranja poručili: Nisu ukrali, već te prevarili NE ODGOVARAMO!

(Espreso / Alo Ena Nenadić / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.