DEVOJKA ZAPROŠENA OVAKVIM PRSTENOM, A ŽENE OPLELE PO NJOJ: Kažu da NIKAD NE BI PRISTALE na tavku udaju (VIDEO)
Verenički prsten, Foto: Printscreen TikTok/xoxotrin0

neverovatno

DEVOJKA ZAPROŠENA OVAKVIM PRSTENOM, A ŽENE OPLELE PO NJOJ: Kažu da NIKAD NE BI PRISTALE na tavku udaju (VIDEO)

Jedan detalj tokom romantične prosidbe izazvao je raspravu na TikToku

Objavljeno:

U nedavnoj viralnoj objavi, jedan korisnik TikToku je podelila video u kom odbrojava dane do trenutka kada će zaprositi svoju devojku. Ovaj romantični trenutak izazvao je raspravu na TikToku, zbog toga što je zaprosio sa prstenom iz Pandore.

"Prosidba sa Pandora prstenom, ne, hvala", "Prsten je sladak, ali Pandorin prsten, tako mi je drago da moj muškarac nije ovako škrt", "Volim Pandoru, ali ne bih htela Pandorin prsten kao verenički prsten", "Ako vaš muškarac može kupiti PS5 koji košta 500 dolara, može vam kupiti pristojan prsten, a ne prsten od 75 dolara", "Da sam to bila ja, rekla bih mu ne", samo su neki od komentara korisnika koji su zgroženi njegovim odabirom prstena.

Drugi se ne slažu

Nakon ovakvih komentara izbila je rasprava gde su drugi izrazili potpuno suprotstavljene stavove o vereničkom prstenu iz Pandore i koji su pokazali da im nije važno koliko muškarac potroši na prsten.

"Ove koje se žale na Pandora prsten, a one ne mogu dobiti ni jedan", "Ovo je suludo jer da niste videli kutiju, svi biste voleli prsten", "Svi dokazujete da želite prsten, a ne brak", "Uhhhh Pandora ima prstenje koje je pakleno skupo, ne znam o čemu govorite", "Svi koji se žale na Pandora prsten verovatno su još slobodni", "Oprostite, šta fali Pandorinom prstenu?", "Upadati u dugove za ludo skupi prsten je glupost", neki su od komentara.

@xoxotrin0 BABY WHERE US YOUR MAN AT ??? IS HE PROPOSING TO YOU OR HER 🤣 #xoxotrin0 #iamtrinitee1 ♬ original sound - trin trin ᥫ᭡

Pandora u svojoj ponudi ima vereničko prstenje čije cene variraju od 75 do 3950 dolara. Međutim, mnogima je zasmetalo što je njen verenički prsten, kako su mnogi istakli u komentarima, bio onaj od 75 dolara. Isti prsten može se naručiti i kod nas preko nemačkog Amazona po ceni od 68 evra.

Korisnici TikToka su podelili svoje mišljenje na ovu temu, ističući da nemaju svi novca za skup verenički prsten, a mnogi su se složili kako se uvek možete kupiti bolji prsten kad budete finansijski stabilniji.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.