NEDELJAMA JU JE TROVAO PREDMET KOJI MNOGI SRBI IMAJU U KUĆI: Od INFEKCIJE nije mogla da se OPORAVI evo šta je UZROK
Kae (19), Foto: printscreen/tiktok/kaebrie

neverovatno

NEDELJAMA JU JE TROVAO PREDMET KOJI MNOGI SRBI IMAJU U KUĆI: Od INFEKCIJE nije mogla da se OPORAVI evo šta je UZROK

Nedeljama je koristila proizvod koji ima bar svaka druga porodica.

Objavljeno:

Kae, 19-godišnja studentkinja iz Atine podelila je svoju priču. Iskoristila je TikTok kako bi svojim pratiocima objasnila šta joj se dogodilo. Video je prikupio više od 3 miliona pregleda i prikazuje muke kroz koje je ona prošla.

Sve je počelo kada je objasnila da je zaboravila da skine silikonski čep sa svoje flaše, za koji je sumnjala da je uzrok njene bolesti.

- Razbolela sam se u avgustu. Bila sam malo prehlađena. Trajalo je nedelju dana i nije prestalo. Otišla sam u hitnu pomoć: bronhitis - rekla je ona na snimku.

- Naravno, daju mi inhalator, pa neke tablete i dobijem koprivnjaču kao rezultat pilula - istakla je ona.

Nakon tri nedelje bilo joj je malo bolje, a onda je dobila infekcija sinusa. Vratila se na hitnu negu i dobila je antibiotike, a kasnije je rekla da se osećala bolesno oko nedelju i po. Nakon tog perioda dobila je "najveću upalu u svom životu", kako tvrdi.

Devojka
foto: pritnscreen/tiktok/kaebrie

Nakon tri nedelje bilo joj je malo bolje, a onda je dobila infekcija sinusa.

Kada je ponovo otišla kod doktora, on se iznenadio u kakvom stanju se nalazi devojka. Ponovo je dobila antibiotike. Onda je pomislila kako bi trebalo da očisti svoju flašu sa vodom. Tada je došla do užasnog otkrića, piše "Njujork post".

- Kao prvo, znam da je ne čistim onoliko koliko bi trebalo. Znam da je puno bakterija - nastavila je ona.

Rekla je da je očistila bocu, a zatim i poklopac, a zatim je otkrila da su ljudi na onlajn forumima poput Reddita rekli da je silikonski deo njene boce za vodu morao da se ukloni. Ona za to nije znala.

- Kada sam je očistila... osećala sam se bolje. Dobila sam trovanje buđi iz moje flaše za vodu - dodala je ona.

Tek kasnije je shvatila da je trebalo da kupi tablete za čišćenje flaše kao i četkicu za istu kako bi mogla normalno da je koristi. Šest meseci je koristila nedovoljno očišćenu bocu što je rezultiralo upalama i infekcijom.

BONUS VIDEO:

02:21

SVI MISLE DA JE OVA BOLEST ISKORENJENA, A VREBA NA SVAKOM KORAKU! Simtom je svrab, ali češanje pogoršava stvar HIGIJENA PRESUDNA!

(Espreso/Republika/N.J./Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.