POZVALI OCA DA SIĐE U DNEVNU SOBU, A ON OD PRIZORA JEDVA DOŠAO SEBI: Urlao na sav glas, znojio se... (VIDEO)
Prenkuju oca, Foto: Printscreen/Tik-Tok/espn

nadrljali su!

POZVALI OCA DA SIĐE U DNEVNU SOBU, A ON OD PRIZORA JEDVA DOŠAO SEBI: Urlao na sav glas, znojio se... (VIDEO)

Tinejdžeri su se dobro našalili sa svojim ocem

Objavljeno:

Brat i sestra tinejdžeri odlučili su da se našale sa svojim tatom i snime njegovu rekaciju. Naime, njihov otac je tek kupio glanc nov televizor i postavio ga u dnevnoj sobi. Želeći da vide njegovu reakciju mladić i devojka su iscenirali nezgodu u dnevnom boravku.

Nije prošlo mnogo a njihov otac je sišao niz stepenice i samo ga je oblio hladan znoj kad je video šta su uradila njegova deca.

Deca prenkuju oca
foto: Printscreen/Tik-Tok/espn

Na snomku koji je objavljen na Tik Toku vidi se mladić koji u ruci drži loptu. On i njegova sestra su na ekranu novog televizora postavili sliku polomljneog ekrana. Momak je snažno udario rukom o sto kako bi proizveo zvuk udarca lopte, a potom je povikao na sestru.

- O moj Bože, Džesika šta si to uradila - počeo je da se obraća sestri prekrivajući rukom lice i iščekujući da se otac pojavi na stepeništu i reaguje.

Devojka se navodno branila kako je to bio nesrećan slučaj, a cela scena je postala dramatična nakon što se pojavio njihov otac i video slupan glanc novi televizor. Izbezumljeni čovek vikao je na sav glas dok se cela kuća tresla od njegove vike. A onda je samo zanemeo shvativši da se njegovi sin i ćerka samo šale s njim. Smešan video sa mačkom će vam ulepšati ovaj dan.

On je primetio da ga supruga snima telefon i skapirao je šta se dogodilo.

- Vi zapravo snimate video za TikTok! Bolje da se uhvatite knjige - rekao je otac.

Njegova reakcija izazvala je buru komentara.

@espn They pretended to hit the new TV with a basketballl ? (via @Mannys been melo) #basketball #dad #prank ♬ original sound - ESPN

- Tata se pretvorio iz normalnog u Adama Sendlera.

- Shvatio je.

- Došao je tačno ispred TV kao da je očekivao da će se to desiti.

- To tamo je sirova strast.

- Naši roditelji sada znaju da ćemo sve učiniti za TikTok - bili su neki od komentara.

Pratioci na mrežama su shvatili da je i mama bila deo cele priče i skrivene kamere pa su je proglasili pobednikom. Mnogi su se složili da je situacija bila zaista komična i simpatična, ali da treba biti oprezan sa ovakvom vrstom šala jer se nikad ne zna ko će kako reagovati. Neki od korisnika mreže bili su oduševljeni očevim nastupom i kritikom da bi trebalo da iskoriste svoje vreme kvalitetnije nego da se bave snimanjem video snimaka za društvene mreže.

BONUS VIDEO:OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi

02:02

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi

(Espreso/srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.