NAŠLA JE SVOJU DVOJNICU NA INTERNETU, A ONDA JOJ JE STIGLO OVO: Kad je otvorila vrata, samo što se nije srušila
Neko je postavio sliku na Fejsbuk grupi, Foto: Printscreen/Tiktok/mississippimemaw

LUDO!

NAŠLA JE SVOJU DVOJNICU NA INTERNETU, A ONDA JOJ JE STIGLO OVO: Kad je otvorila vrata, samo što se nije srušila

Imamo isti izraz lica, to je ludo

Objavljeno:

Amerikanka Dženi Smit, bila je oduševljena kada je na internetu pronašla svoju dvojnicu, tačnije portret žene kovrdžave crvene kose i visokog čela koje je neverovatno ličilo na nju.

- Neko je postavio sliku na Fejsbuk grupi, a prijatelj ju je poslao mojoj sestri i rekao: "Ovo liči na Dženi - rekla je Smit (43) o tome kako je vest stigla do nje.

- Odmah sam pomislila da moram da je nađem i kupim - kaže Dženi.

Nakon što je mesecima tragala za portretom, zvala razne galerije i tražila pomoć na društvenim mrežama, otkrila je da se slika nalazi u gradu Sprus Pajn u Severnoj Karolini.

- Stvarno sam želela sliku, pa sam se prijavila na TikTok i tražila ljude koji žive u blizini Spruce Pine - rekla je ona, a posle nekoliko meseci kada je skoro odustala, na njena vrata je stigao paket.

Naime, potpuni stranac je kupio sliku i poslao joj je poštom.

- Izvadila sam sliku iz kutije i kao da sam se sama raspakovala. Imamo isti izraz lica, to je ludo. Bilo je malo jezivo videti je uživo - rekla je Smit, koja je svoju dvojnicu okačila na zid u dnevnoj sobi iznad police za knjige, tako da posetioci često komentarišu njihovu bizarnu sličnost.

Smit je na kraju otkrila ime autora, Stivena Farisa, pokojnog slikara i pilota borbenog aviona iz Drugog svetskog rata koji je verovatno naslikao portret 1950-ih, a saznala je i da mu je nepoznata žena pozirala.

- Ludo je znati da neko tamo izgleda baš kao ti - rekla je ona za NY Times.

bonus video

09:08

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ IMA BURNU PROŠLOST Pričalo se da ga se majka ODREKLA! Slavna pevačica progovorila o deci EVO ŠTA JE OTKRILA

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.