ZBOG NJE MUŠKARCI ŠIROM SVETA DAJU I MILIONE, ALI NEĆE DA JE OŽENE: Kada vide OVE SNIMKE beže kao đavo od krsta
Deni Benks, Foto: Printscreen tiktok/daniibanks

atraktivna plavuša

ZBOG NJE MUŠKARCI ŠIROM SVETA DAJU I MILIONE, ALI NEĆE DA JE OŽENE: Kada vide OVE SNIMKE beže kao đavo od krsta

Ova lepotica dodaje da njen novac može da zastraši i muškarce

Objavljeno:

Atraktivna plavuša za kojom uzdišu muškarci širom sveta pojadala se kako nema sreće u ljubavi. Prema njenim rečima, zbog snimaka sadržaja za odrasle, a čija je bila glavna zvezda, muškarci beže od nje i ne žele da se upuste u vezu. Iako je zaradila milione dolara od postavljanja sadržaja za odrasle, Deni Benks (33) insistira da ona „nije zvezda filmova za odrasle“ i da se nada da će jednog dana pronaći „pravu ljubav“

Ova lepotica koja ostvaruje visoku zaradu od svog internet kanala, na kojem objavljuje provokativni sadržaj, plaši se da „nikada neće dobiti muža“ zbog svog uspeha. Deni insistira da ona nije „zvezda filmova za odrasle“ jer ne snima erotske filmove u stvarnom studiju. Umesto toga, ona snima se*s „sa NBA zvezdama“ kod kuće i postavlja klipove na svoj kanal za odrasle. Ali ona veruje da je njene "monetizovane" veze sprečavaju da se skrasi sa muškarcem.

Deni, koja dolazi iz tradicionalne porodice otkriva kako želi da se uda i zasnuje porodicu.

- Ako nastavim da se nimam, nikada neću dobiti muža, a sada sam starija, imam 33 godine pa želim da upoznam tipa i zaista imam porodicu - objasnila je ona, prenosi Dejli Star

Mnogi muškarci sa kojima se susreće su distancirani zbog sadržaja koje postavlja na OnliFans.

- Našla sam sve ove moje prijatelje iz industrije koji imaju muževe koje nije briga ni za šta. Srećem momke koji mi se jave na Instagramu i vide šta objavljujem i radim, a onda su kao „Hej, dušo, hajde da se družimo, a onda kažu :Hoćeš li razmisliti da prestaneš da radiš OnliFans za mene?“. Momci koje upoznajem kažu da nisam ništa drugo nego ljigavi i dvolični - požalila se Deni.

Ova lepotica dodaje da njen novac može da zastraši i muškarce. Samo jedan snimak koji je napravila sa Džimijem Smaksom zaradio je milion dolara za samo tri dana, kaže ona. „Ipak, to je problem“, nastavila je.

- Imam previše novca da momci ne žele da se upliću u vezu sa mnom jer je to zastrašujuće. Kada je u pitanju izbor da odustanem od pravljenja sadržaja za odrasle, loša sam ako to radim, loša sam i ako ne radim. Da li da budem sam švorc ili sam bogata? Na kraju dana samo ću raditi ono što radim – obogatiti se i biti sama. Ipak je prokleto tužno. Ja sam loša kučka, ali želim pravu ljubav - zaključila je ova atraktivna plavuša.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.