OTIŠLI NA ODMOR, A PSA OSTAVILI KOD KUĆE: Kad su se vratili sve je bilo DEMOLIRANO, evo šta je URADIO (VIDEO)
Pas, Foto: Printscreen TikTok/lchevy6

slatka osveta

OTIŠLI NA ODMOR, A PSA OSTAVILI KOD KUĆE: Kad su se vratili sve je bilo DEMOLIRANO, evo šta je URADIO (VIDEO)

Iako je Otto bio srećan što je stekao novog prijatelja, osećao je unutrašnji bes prema svojoj porodici jer ga nisu poveli sa sobom

Objavljeno:

Korisnica TikToka pod imenom @lchevy6 podelila je viralni video u kojem otkriva da su ona i njena porodica ostavili svog psa Otta kod kuće dok su bili na odmoru, a tokom tih sedam dana pas je bio pod nadzorom dadilje.

Iako je Otto bio srećan što je stekao novog prijatelja, osećao je unutrašnji bes prema svojoj porodici jer ga nisu poveli sa sobom. Da bi se osvetio, odlučio je uništiti nekoliko cipela svoje vlasnice pre nego što su ih stigli sakriti u ormar.

Njegova vlasnica je nakon ovog događaja izjavila da će ubuduće birati smeštaj koji dozvoljava prisustvo kućnih ljubimaca, piše 24sedam.

@lchevy6 Otto loved having a special friend stay with him for the week but apparently was still pissed off at momma for leaving him. Couldnt destroy one pair, had to do one of each! Guess we have to find dog friendly rentals from now on ?#otto#notevenmad ♬ Oh No - Kreepa

Korisnici TikToka su u komentarima pisali da su doživeli slične situacije sa svojim psima. "Kad smo udomili našeg psa, ostavili smo ga samog u kući na nekoliko sati. Ušao je u košaru sa rubljem i odgrizao po jednu naramenicu svakog grudnjaka", napisala je jedna korisnica.

01:34:58

MAJKE I SNAJKE SE04 SPECIJAL BLOK 20

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.