POJELA JE FETUS OVE ŽIVOTINJE I ŽALILA SE ŠTO JE NEDOVOLJNO RAZVIJENA: Ono što je rekla će vas ŠOKIRATI (VIDEO)
Oplođeno pačije jaje, Foto: Printscreen/ TikTOk/ feedmi

bizarno

POJELA JE FETUS OVE ŽIVOTINJE I ŽALILA SE ŠTO JE NEDOVOLJNO RAZVIJENA: Ono što je rekla će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Prepričava kako je fetus star uglavnom 2-3 nedelje star, a da joj je omiljeni deo upravo žumance, koje bi trebalo da začinite solju, biberom i korijanderom

Objavljeno:

Razumemo i različite kulture i različita pravila ponašanja, različite tabue, prosto ljudi smo i treba ceniti različitosti. Ali ova devojka je mrtva hladna izgovarala reči koje se prosto nisu slagale sa našom svakodnevicom a onda je pojela nešto od čega nam se prevrnuo želudac.

Na Filipinima je oplođeno pačije jaje delikates svoje vrste, štaviše super popularno je. Kada se jaje otvori unutar njega se prvo nalazi "supica" koju je korisnica ispila, a onda je kašikom izvadila fetus, koji je ona nazvala "nedovoljno razvijenim".

Prepričava kako je fetus star uglavnom 2-3 nedelje star, a da joj je omiljeni deo upravo žumance, koje bi trebalo da začinite solju, biberom i korijanderom. A onda je rekla nešto od čega nam se sledila krv u žilama.

Kako korisnica očigledno često jede ovaj specijalitet, rekla je: " Mislim da je ovo neko mlađe jaje, zbog toga što patka nije toliko razvijena, ali da budem iskrena, mučim se da pojedem ona veća jaja, sa kljunom i perjem."

Nakon što je demonstrirala kako da pojedete ovaj "vrhunski specijalitet" pitala je da li bi neko probao oplođeno pačije jaje. Naš odgovor je čvrsto ne. Komentari su bili većinski sa nama, a neki su prepričavali svoja iskustva koja nisu bila preterano prijatna.

Znate li i da postoje vrste ajkula koje ležu svoja jaja?

NAPRAVITE PROFI ĆUFTE I ŠPAGETE KAO ITALIJANI: Raša odao kulinarsku tajnu, OVO ih razlikuje od BALKANSKIH MESNIH KUGLICA:

01:04

NAPRAVITE PROFI ĆUFTE I ŠPAGETE KAO ITALIJANI: Raša odao kulinarsku tajnu, OVO ih razlikuje od BALKANSKIH MESNIH KUGLICA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.