BILA AMERIČKI MARINAC, A ONDA SU ISPLIVALE NJENE GOLE SLIKE: Nakon toga je dobila PONUDU i zaradila MILIONE (VIDEO)
Tejlor, Foto: Printscreen tiktok/imtaylorgunner

industrija za odrasle

BILA AMERIČKI MARINAC, A ONDA SU ISPLIVALE NJENE GOLE SLIKE: Nakon toga je dobila PONUDU i zaradila MILIONE (VIDEO)

Kada je shvatila koliko u stvari može da zaradi van vojske, odlučila je da odmah promeni profesijur

Objavljeno:

Bivša pripadnica američkih marinaca, Tejlor Ganer (29), iz Misurija progovorila je o velikoj promeni koju je napravila u životu i započela karijeru u industriji za odrasle. Prelomni trenutak bio je kada je njen bivši partner napravio nalog na Tviteru na kom je objavio fotografe na kojima je ona obnažena.

Nakon što se suočila sa tim, pokušala je da pronađe i neku pozitivnu stranu u svemu.

- Kada sam saznala za to bila sam veoma zabrinuta, ali sam videla toliko pozitivnih komentara. Imam zaista nisko samopoštovanje tako da je bilo stvarno kul videti sve ove ljude koji sada vole da me vide golu - rekla je Tejlor za Dejli Star.

Videvši kakav je odjek bio na njene provokativne fotografije Tejlor je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke. Promenila je lozinku, promenila brend na Tviter nalogu i sama počela da objavljuje sadržaj. U roku od mesec dana njen nalog je imao 32.000 pratilaca.

Jednog dana joj je jedan fan predložio da pokušala da zaradi na OnlyFans platformi.

- Kada sam videla taj predlog pomislila sam da nema šanse da zaradim novac na taj način. Ja sam samo neka devojka na Srednjem zapadu - rekla je.

Međutim, Tejlor tvrdi da sada za mesec dana zarađuje više novca od prodaje se*si snimaka i videa nego za godinu dana provedenih u vojsci.

Inače, Tejlor je bila na prekvalifikaciji pošto je služila u vazduhoplovstvu i logistici u marincima. U početku je bila zadovoljna time da sa strane prikupi neki sitni novac za dnevne potrebe, međutim, nije ni slutila da će steći veliku bazu onih koji su spremni da daju bogatstvo kako bi gledali njen sadržaj.

- Mislila sam, ako zaradim 20 dolara, to će biti dovoljno za jedan obrok dnevno. A onda se sve jednostavno završilo kao zaista uspešno. Na kraju sam dobila zaista dobru bazu obožavatelja i to je postalo moje primarno zanimanje. Bilo je to samo iz zabave, da vidim šta će se desiti, a onda sam sebi postavila cilj. Ako zaradim četiri puta više od onoga što zarađujem u svom postojećem poslu, onda pretpostavljam da mogu da ga ostavim i uradim ovo. I ispalo je zaista dobro - objasnila je Tejlor.

Tejlor sada ima više od 260.000 pratilaca na Tviteru, više od 120.000 na Instagramu i više od 80.000 na Tiktoku.

- Ne moram da angažujem nikoga da me uči marketingu ili da plaćam porez. Sve to radim sama, tako da je to zaista korisno jer svi prihodi idu meni - naglasila je ta lepotica.

Ona radi od 6.30 do 22 sata pet dana u nedelji, proizvodi sadržaj i postavlja slike i video zapise na svoje platforme.

- Rekla bih da mesečno radim između najmanje 15 do 20 potpuno novih video-snimaka u punoj dužini. Obično snimam svaki dan radnim danima. Ako se osećam kao da je video na pola gotov, neću ga objaviti - zaključila je za britanske medije.

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.