ISTRČALA POLUGOLA IZ KUĆE, ALI NE ZBOG SE*SA: Ono što je DRŽALA u rukama je NEVIĐENO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tiktok

HIT

ISTRČALA POLUGOLA IZ KUĆE, ALI NE ZBOG SE*SA: Ono što je DRŽALA u rukama je NEVIĐENO (VIDEO)

Celu dramu su zabeležile nadzorne kamere na njenoj kući

Objavljeno: 13:41h

Žena iz Kanade još jednom je dokazala da su majke pravi superheroji. Ona je spasila svoju ljubimicu gusku koju je napao orao i sve to dok je dojila dete, prenosi Njujork post.

Sve su zabeležile nadzorne kamere na njenoj kući, a video koji je objavila na TikTok-u trenutno ima više od 13,3 miliona pregleda.

– Ovo sigurno nije nešto što se viđa svaki dan – rekla je Kejt Oukli.

Kejt je pratiocima na TikTok-u ispričala kako su joj orlovi nedelju dana pre ovog incidenta ubili već tri kokoške i kako je mislila da ih je ubio soko. Sedela je u dnevnoj sobi u donjem rublju i dojila svoju četveromesečnu ćerku kada je u dvorištu spazila orla koji je pokušavao da odvuče njenu gusku Frenki.

Frenki je počela da zapomaže, a hrabra Kejt je izjurila iz kuće polugola, a u naručju je još uvek držala svoju bebu. Orao se prestrašio i pobegao, a guska je srećomprošla bez povreda.

@frankythegoose We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo ? #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel ♬ original sound - Mikey

– U tom trenutku moj muž je dolazio kući i ugledao me golu u dvorištu. Rekao mi je: ‘Pa ti si gola!’. Odgovorila sam mu – da, znam da sam gola, izvinjavam se komšijama – ispričala je kroz smeh Kejt.

– Frenki nas uvek upozori kada se nešto opasno događa u dvorištu – rekla je Kejt.

Dodala je kako je gusku kupila da bi zaštitila kokoške.

– Osećam se kao da je ona moje četvrto dete. Prati me svuda po kući i moli za slatkiše – kazala je žena,

Porodica je nakon ovog incidenta odlučila da postavi zaštitnu mrežu preko dvorišta kako bi odbranili svoje pernate ljubimce od novih napada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.