NARUČIO HRANU, A ZABORAVIO DA URADI KLJUČNU STVAR: Kada je shvatio SVOJU GREŠKU, dostavljača DIRNUO U SRCE
Paket, Foto: Profimedia

EMOCIJE

NARUČIO HRANU, A ZABORAVIO DA URADI KLJUČNU STVAR: Kada je shvatio SVOJU GREŠKU, dostavljača DIRNUO U SRCE

Nakon što je video da mu hrrana kasni, ušao je na aplikaciju da vidi kretanje dostavljača i video je da je ovaj na oko 1.000 kilometara daleko

Objavljeno:

Vozač kamiona Šahid Dejvis koji trenutno stanuje u Merilendu, poručio je burito iz jedne prodavnice brze hrane preko aplikacije, ali zaboravio je da promeni adresu.

Poslednji put kad je poručivao, živeo je Ajovi, gde se dostavljač zaputio da mu odnese porudžbinu.

Nakon što je video da mu hrrana kasni, ušao je na aplikaciju da vidi kretanje dostavljača i video je da je ovaj na oko 1.000 kilometara daleko. Tek tada je shvatio grešku, odnosno da nije ažurirao trenutnu lokaciju.

U tom momentu pozvao je fast fud, ispričao šta se desilo i pitao da li postoji mogućnost da se greška ispravi, na šta su mu odgovorili da nije moguće i da je dostava već poslata u Ajovu.

U tom momentu tražio je broj dostavljača gde mu se izvinio zbog greške i rekao mu da slobodno može da pojede burito na njegov račun.

Dostavljač je bio durnut ovim gestom, zahvalio se Šahidu i rekao mu da mu je brat sahranjen nedaleko od mesta gde je nosio dostavu, da bi mu danas bio rođendan i da će sa zadovoljstvom pojesti sendvič i obići grob svog brata.

Šahid je dirljivu prepisku koja je postala viralna podelio na Fejsbuku, što je izazvalo divljenja korisnika interneta.

(Espreso / ladbible.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.