VRATILA SE KUĆI SA POSLA PA SE FRAPIRALA: Stiglo joj čak 440 računa za vodu, evo šta se desilo
Ilustracija, Foto: Profimedia

NIJE MOGLA DA VERUJE

VRATILA SE KUĆI SA POSLA PA SE FRAPIRALA: Stiglo joj čak 440 računa za vodu, evo šta se desilo

U početku joj je, kaže, ovo bilo frustrirajuće, a sada joj je komično

Objavljeno:

Ela Tvid (24) vratila se pre nekoliko dana kući sa posla i zatekla gomilu od 440 koverata na svom otiraču koje je poslato od Vodovoda.

U pismima je pored računa bilo i obaveštenje o promeni merača, a niko nema objašnjenje zašto joj je na adresu stiglo čak 440 identičnih koverti.

Devojka iz Vorvikšira ne zna šta da radi sa ovom “dragocenom” i nesvakidašnjom kolekcijom. I dalje ih drži u stanu, jer se plaši da će ove koverte napuniti njenu kantu za smeće.

– Prvo sam pomislila da je greška i da sam dobila tuđa pisma, no sva su bila adresirana za mene. Nisam mogla da verujem. Otvorila sam nekoliko njih i sva pisma su bila ista. Nisam imala strpljenja da otvaram ostalih 400 – kazala je Ela, prenosi Hull live.

U početku joj je, kaže, ovo bilo frustrirajuće, a sada joj je komično. Ela je 27. januara pronašla pisma povezana elastičnim trakama.

Nakon što ih je raširila po podu i otvorila nekoliko njih, shvatila je da se pored računa nalazi i obaveštenje o promeni vodomera.

– Iznenadilo me je jer je Vodovod ekološki prihvatljiva kompanija i bogzna koliko je drveća stradalo samo za ova moja pisma, Bar mi je sada pod čist, ne moram da ga brišem – iskoristila je priliku i da se našali.

Severn Trent Vater je kontaktiran za komentar i rekao je da su pisma organizovali ugovorni partneri, Netvork Plus.

Izvršni direktor ovog komunalnog preduzeća Dejv Troter istakao je da je očigledno reč o greški i izvinio se Eli na toliko pisama i eventualnom pretrpljenom strahu.

– Preduzeli smo korake da rešimo problem sa našim dobavljačem ovih usluga kako se ne bi ponovio. Posebno smo razočarani jer smo se nedavno fokusirali na to kako poslovanje može podržati smanjenje ugljenika i dati pozitivan doprinos lokalnoj životnoj sredini. Uveli smo značajnu posvećenost sadnji cele šume kroz partnerstvo sa “Severn Trentom”, postaraćemo se da ispravimo ovu grešku – navedeno je u odgovoru medijima.

(Espreso/Hull live)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.