DEVOJKA PALA VOZAČKI ISPIT ZBOG BIZARNOG RAZLOGA: Otac šokiran, ona uplakana otišla kući!
Ilustracija, Foto: Profimedia

au

DEVOJKA PALA VOZAČKI ISPIT ZBOG BIZARNOG RAZLOGA: Otac šokiran, ona uplakana otišla kući!

Najgore je, priča njen otac Pol Tarner, što automobil uopšte nije njen, već ispitivača kojima su ostali tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku pre njenog ispita

Objavljeno:

Devojka (17) iz Lenkešira u Engleskoj pala je vozački ispit, a da nije stigla ni da upali automobil i počne s vožnjom, piše LADbible.

Razlog pada je neverovatan i mnogi, s kojima je podelila ovu vest, ostali su šokirani.

Naime, kada je ispitivač seo u automobil, primetio je komadiće gumice za brisanje ispod svojih nogu i oborio devojku jer je "automobil bio prljav i nespreman za vožnju".

1 / 3 Foto: Profimedia

Najgore je, priča njen otac Pol Tarner, što automobil uopšte nije njen, već ispitivača kojima su ostali tragovi gumice jer su brisali nešto u svom zapisniku pre njenog ispita.

- Nije kao da su bile prazne limenke ili smeće svuda… Cela situacija je suluda. Raspravljali su se 10 minuta, ali nije popustio. Pala je ispit, a nije uopšte vozila. Bila je tužna i u suzama, a nije uspela da dobije ni povraćaj novca koji je tražila jer priliku za ispit praktično nije ni dobila - kaže Pol.

Osim što je vozački ispit u Engleskoj trenutno 64 funte, odnosno 9.000 dinara, Pol kaže kako se na isti čeka mesecima što otežava samo polaganje jer prolazi puno vremena bez vožnje.

- Toliko je štedela za ovo, baš je nepravedno - ističe otac.

Iz agencije za vožnju i bezbednost vozila (DVSA UK) dali su izjavu za medije.

- Izdate su smernice da se automobili koji se koriste na vozačkim ispitima moraju očistiti pre testa kako bi se smanjila mogućnost zaraze korona virusom. To se mora poštovati - zaključili su oni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.