STJUARDESA DOBILA OTKAZ ZBOG 1 STVARI: I dalje ne MOŽE DA VERUJE, tek tako je OKRIVILI, ŠOK (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/arina.bloom

AUUU

STJUARDESA DOBILA OTKAZ ZBOG 1 STVARI: I dalje ne MOŽE DA VERUJE, tek tako je OKRIVILI, ŠOK (VIDEO)

Ona je objavila više od 20 video snimaka, uključujući i neke na kojima je nosila uniformu, dok Arina ipak tvrdi da je otpuštena zbog anonimne žalbe i da joj nije pružena prilika da da nikakvo objašnjenje, već je odmah oterana sa posla

Objavljeno:

Bivša stjuardesa Junajted Erlejnsa Arina Blum otpuštena je nakon što je delila insajderske poslovne tajne kompanije sa svojim pratiocima na TikToku.

Ona je objavila više od 20 video snimaka, uključujući i neke na kojima je nosila uniformu, dok Arina ipak tvrdi da je otpuštena zbog anonimne žalbe i da joj nije pružena prilika da da nikakvo objašnjenje, već je odmah oterana sa posla.

– Nedavno sam bila primorana na otkaz zbog TikToka, ali moja avio-kompanija bila je svesna mojih snimaka na TikToku jop od avgusta, tako da ništa nisam krila šta objavljujem. Odjednom je to u decembru postao problem. Upala sam u nevolje zbog snimaka na kojima sam se pojavila u uniformi, ali eto, svaka avio-kompanija ima svoja pravila – navela je stjuardesa.

Iako se Arina oseća krivom zbog nekog svog sadržaja, takođe ističe da nije govorila ništa što bi naštetilo firmi i da je sve bilo pozitivno.

@arina.bloom Head to a website in my bio and use the code “ARINA” for 10% off. #flightfud #travelhacks ♬ lost souls - favsoundds

– Lično mislim da sam odlično uradila posao jer sam im dala besplatnu reklamu. Pokušala sam da inspirišem druge da se priključe avio-industriji – istakla je Arina.

Njeni snimci pregledani su stotinama hiljada puta, a mnogi od korisnika interneta okrivili su avio-kompaniju zbog otpuštanja.

– Junaajted Erlajns je zaista pao nisko. Ona je zaista mnogim ljudima pokazala čuda u avijaciji. Njeni snimci su me inspirisali da se prijavim za ovaj posao – glasi jedan od komentara.

Drugi korisnik je dodao da je Arina prelepa i da je uradila dobru kampanju kao reklamu za kompaniju i da je njeno otpuštanje zaista loša odluka.

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.