POZNATOM GLUMCU SE OBIČNA ŠETNJA PRETVORILA U PAKAO: Našao se na POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME (VIDEO)
Jared Leto, Foto: Printscreen

STRAŠNO

POZNATOM GLUMCU SE OBIČNA ŠETNJA PRETVORILA U PAKAO: Našao se na POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME (VIDEO)

Na nekim videima vidi se i talijanska policija koja nastoji smiriti protestante, a osim njih Leto je snimio i jednog povređenog muškarca

Objavljeno: 21:44h

Američki glumac i muzičar Džaerd Leto (49) trenutno se nalazi u Italiji, a tokom boravka i jedne šetnje u Rimu naišao je na skupinu protestanata koji su, kako on misli, protestovali zbog COVID potvrda i obveznog vakcinisanja.

Glumac je na svojim društvenim mrežama objavio fotografije i video sa protesta, a napisao je i da su ga protestanti poprskali suzavcem.

- Zatekao sam se u protestu u Italiji. Poprskali su me suzavcem i tu se završilo moje veče - napisao je uz objavu.

Leto je objavio niz fotografija i videa, a na jednom od njih glumac "čkilji" jer ga peku oči od suzavca.

- Trebao bih otići - rekao je tokom videa.

Na nekim videima vidi se i talijanska policija koja nastoji smiriti protestante, a osim njih Leto je snimio i jednog povređenog muškarca.

Videi su pogledani gotovo 140 hiljada puta, a mnoštvo Italijana komentiralo je glumčevu objavu.

- Nadam se da nećeš pamtiti Italiju samo po ovome. Volimo te Jarede! - napisao mu je jedan od obožavatelja.

Inače, Leto je ovog leta ponovo na našem otoku Obonjanu organizirao svoj festival Mars Island. Na stranici grupe stajalo je da je ove godine najjeftinija karta bila 1649 dolara, odnosno nešto više od 10.100 kn, a cena se popela i do 7149 dolara za VIP paket, što iznosi nešto više od 44 hiljade kuna. Sve karte uključivale su dva celovečernja koncerta grupe, kao i aktivnosti sa bendom, ali i smeštaj i hranu. Gosti su boravili u klimatizovanim šatorima, u svaki stanu četiri osobe, a imali su pristup zajedničkim sadržajima poput tuševa i kupaonica koji su smešteni u blizini svakog kampa.

Ovo je druga godina da se festival održao u Hrvatskoj, a prve četiri godine odvijao se u Americi pod nazivom ''Camp Mars''. Na Jadran su došli 2019. godine kada je cena bila neznatno niža.

Fotografije gde se vidi velika skupina ljudi kako sedi i sluša izvođača izazvale su brojne podsmehe zbog toga što svi učesnici moraju nositi sasvim belu odeću, a Jared Leto njeguje imidž Isusa Hrista. Zbog svega se doimaju poput nekakvog kulta, što je i sam Leto prigrlio kao šalu te je uz objavljene fotografije napisao: "Da, ovo je kult."

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.