OVO JE ŽENA SA NAJDUŽIM TREPAVICAMA NA SVETU: Dobro vidite, to je ovo što joj pada ISPOD OBRAZA! (FOTO)
Vi Jianzia, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OVO JE ŽENA SA NAJDUŽIM TREPAVICAMA NA SVETU: Dobro vidite, to je ovo što joj pada ISPOD OBRAZA! (FOTO)

Jianzia veruje da joj je najduže trepavice na svetu dao Buda nakon što je godinu i po dana provela u planinama

Objavljeno:

Žena iz Kine sa najdužim trepavicama na svetu oborila je sopstveni rekord mereći njihovu novu dužinu veću od 20 centimetara.

Vi Jianzia iz grada Changzhou postavili ste Ginisov rekord 2016. godine trepavicama dugim tada 12,5 centimetara. Pet godina kasnije trepavice su joj skoro dvostruko duže, a na levom kapku je izmerila dužinu od neverovatnih 20,5 centimetara.

Žena s najdužim trepavicama
foto: Profimedia

Lekari su zaprepašćeni njenim stanjem jer su trepavice toliko duge da joj padnu na obraze i čak posegnu ispod vilice.

Ali Jianzia veruje da joj je najduže trepavice na svetu dao Buda nakon što je godinu i po dana provela u planinama.

- Prvi put sam shvatila da moje trepavice ne prestaju da rastu 2015. Rasle su polako i postajale sve duže i duže. Posetila sam lekara da bih saznala zašto imam duže trepavice nego što je normalno. Ali doktor nije imao objašnjenje, bio je zapanjen. Tada sam pokušao da pronađem naučni razlog, poput gena ili nečeg sličnog. Ali niko u mojoj porodici nije imao tako duge trepavice, pa ni to nije bio odgovor.

Prema tome, Jianzia veruje da je ovo više božanska intervencija nego nauka.

- Stalno sam razmišljala zašto imam toliko trepavica, a onda sam se setila da sam pre nekoliko godina proveo 480 dana u planinama. Pa sam sebi objasnila da je to definitivno poklon koji mi je poklonio Buda - rekla je i dodala da od tada deluje mlađe, a telo čvršće i snažnije.

- Možda postoji veza između mojih dugih trepavica i snažnog tela. Sada sam zdrava, ali nije uvek bilo tako, kad sam se rodila, bio sam prilično slaba. Osećam se sjajno, a mnogi misle da izgledam mlađe - kaže Jianzia i tvrdi da joj trepavice ne smetaju u svakodnevnom životu.

- Zahvaljujući njima nije moguće nanositi tuš ili maskaru. Dolaze mi kao prirodni tuš. Pošto su prirodne, lako mi je da operem lice i nastavim sa svakodnevnim aktivnostima. Ponekad puknu ako se ne brinem dovoljno o ​​njima, ali to nije problem jer još uvek rastu. Oni mi ne donose probleme, već samo sreću - rekla je Jianzia i poručila drugim ljudima koji imaju jedinstvenu lepotu: 'Hajde da se radujemo zajedno i ohrabrimo sreću!'

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.