"SLIKE SE SAME POMERAJU"! PAR UBEĐEN DA ŽIVI U UKLETOJ KUĆI PUNOJ DUHOVA: Sada su na korak da reše PROBLEM!
Ben Habard, Foto: Printscreen

DA SE NAJEŽIŠ

"SLIKE SE SAME POMERAJU"! PAR UBEĐEN DA ŽIVI U UKLETOJ KUĆI PUNOJ DUHOVA: Sada su na korak da reše PROBLEM!

Puno puta doživljavali su paranormalna iskustva i prisustvo duhova uveče već im je postala normalna pojava

Objavljeno:

Britanci Ben Habard i Lejni Klerk pohvalili su se podatkom da su na korak od toga da posle tri godine života u njoj prodaju kuću u Bakingemu.

Oni su ubeđeni da ih u njoj neko progoni, odnosno da je ukleta. Puno puta doživljavali su paranormalna iskustva i prisustvo duhova uveče već im je postala normalna pojava.

– Već posle mesec dana posle useljavanja, u kući bismo čuli neke korake po stepenicama. Trčali bismo po kući tražeći uljeza, ali nikada nikoga nismo pronašli. Nedeljom ujutro slike na zidu bi se posle nekakve čudne buke same pomerale. Zvučalo je uvek kao da neko skida, grebe nešto sa zida a onda bismo ih zaticali u pomerenom položaju. Potom bi jedna od slika obavezno padala sa zida. Da je kuća ukleta, shvatili smo kada se nekoliko puta tokom 2019. godine luster sam ljuljao, iako nije bilo promaja niti zemljotresa. Lejni je dugo bila uplašena, ja sam se brzo navikao na ovo. Kuća nije starinskog tipa već je savremena, moderna. Prethodni vlasnici su bili ljudi kao i mi, nikakvih zločina u njoj nije bilo niti su oni bili neki čudaci – kaže Ben Habard.

Lejni dodaje da joj je najgore bilo kad se kupa.

– Nekoliko puta, uvek kad bih sama ostajala u kući u kupatilu, čula bih nepoznati muški glas u daljini, neko zavijanje i kukanje. Spolja nije dolazio zvuk jer sam uvek sve zatvarala. Kada bismo Ben i ja ostajali sami, izbegavali bismo priču o duhovima već bismo se ponašali kao da smo u običnoj kući. To smo činili jer svaki put kada bi neko od nas dvoje potegao razgovor na tu temu, to bi nas držalo, taj strah danima kasnije – ističe Lejni.

Par je puno puta pokušao da proda kuću ali niko nije želeo da je kupi. Ben je ubeđen da su prethodni vlasnici imali slična iskustva u njoj, te da su priču o ukletoj kući proširili po kraju i sada je na lošem glasu.

– Jedna kompanija pristala je izgleda da je kupi, možda će i da je ruše. Živo me zanima ako je budu rušili šta će se tada dešavati jer imam osećaj da će se neke stvari o njoj otkriti – dodaje Ben.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 29.05.2021.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.