MAMA ZAMALO ŠTO NIJE PALA U NESVEST KAD JE VIDELA ŠTA JE VASPITAČICA NAPISALA NA NJENOM DETETU: Ovo je STRAŠNO!
Dete, Foto: Facebook

SKANDAL

MAMA ZAMALO ŠTO NIJE PALA U NESVEST KAD JE VIDELA ŠTA JE VASPITAČICA NAPISALA NA NJENOM DETETU: Ovo je STRAŠNO!

Da, ja sam kriv! Ja sam kriva što sam samohrana majka i radim i nisam uspela da pročitam izveštaj iz vrtića da ponesem pelene, objavila je Amerikanka na Fejsbuku

Objavljeno:

Na svom Facebook profilu majka je podelila užasno iskustvo sa osobljem vrtića u kojem su joj deca i objavom zgrozila svoje prijatelje na društvenim mrežama.

Dete
foto: Facebook

Da, ja sam kriv! Ja sam kriva što sam samohrana majka i radim i nisam uspela da pročitam izveštaj iz vrtića da ponesem pelene, objavila je Amerikanka na Fejsbuku.

Hederina samohrana majka dvoje dece otkrila je poruku na stomaku svog sina kada je promenila pelenu nakon dugog radnog dana.

Pišući u objavi na Fejsbuku, ona tvrdi da je vrtić stavljao dnevni izveštaj u dečije kutije za ručak kako bi ih obavestio kako su se deca ponašala tog dana i da li treba poneti neke dečije potrepštine poput maramica ili pelena.

Kroz priču je naglašavala da je, kada je pokupila i ostavila decu u vrtiću, videla nekoliko zaposlenih u istom vrtiću i niko joj nije rekao ništa.

„Mama, ponestalo mi je pelena, molim te pročitaj moj izveštaj“, pisalo je na bebinom stomaku.

- Obrisala sam ga sa nekoliko maramica za bebe i ne skida se. Planirala sam da ih odvedem na plažu da se igraju, a sada ne mogu, jer je moj sin sav prošaran - rekla je.

Ističe da čak i ako bi na taj način želeli da pošalju poruku, mogli bi da napišu na bebinu pelenu.

Pitala je prijatelje na društvenim mrežama za savet kako da postupaju sa osobljem vrtića.

- Tako mi je žao. Ne mogu da verujem da je neko osećao da je u redu obeležiti vaše dete. Ne pretjerujete. Ovo je detinjasto, neprofesionalno i apsolutno odvratno za nekoga da radi. - bio je jedan od komentara na post.

Napišite nam u komentaru šta mislite o proceduri zaposlenog.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.