SESTRE SE TAKMIČILE KOJA ĆE PRVA DA ZAVEDE OCA: Pobednica je dobila BOLESNU NAGRADU!
Zanimljivo je da je Trevisu zabranjeno da se približava ćerki/supruzi posle izlaska iz zatvora, ali on očigledno ne mari za to., Foto: Printscreen:Instagram

STRAŠNO

SESTRE SE TAKMIČILE KOJA ĆE PRVA DA ZAVEDE OCA: Pobednica je dobila BOLESNU NAGRADU!

Samanta je Trevisova ćerka iz prvog braka koju godinama nije viđao. Kada je napunila 17, preselila se kod njega i tada su krenule da se rasplamsavaju emocije među njima

Objavljeno:

Građani Nebraske su u šoku zbog skandala koji je potresao gradić Sent Pol a tiče se odnosa Trevisa Fildgrova (40) sa svojim ćerkama Samantom i Džil.

Trevis je uhapšen i osuđen na pet godina zatvora zbog ilegalnog venčanja sa ćerkom Samantom koja je pobedila (!) u rivalstvu sa sestrom oko toga koja će prva da ga zavede i odvede u krevet.

Samanta je Trevisova ćerka iz prvog braka koju godinama nije viđao. Kada je napunila 17, preselila se kod njega i tada su krenule da se rasplamsavaju emocije među njima.

Za to vreme, Džil je živela sa Trevisovom drugom bivšom ženom i ona je ponekad dolazila kod oca, ali nije gajila seksualne simpatije prema njemu. Videvši da je Samanta bliža sa ocem, bila je ljubomorna, pa je i ona želela da se dokaže, pa makar i po cenu toga da spava sa rođenim ocem.

U bolesnom “ljubavnom trouglu”, Samanta je pobedila i puno puta vodila je ljubav sa ocem, nakon čega se on do te mere zaljubio u ćerku da ju je i oženio. Što je ove godine iz zatvora objavio i na Fejsbuku!

“Dobro jutro svima. Da vam javim da jedva čekam da za mesec i po dana izađem iz zatvora i vratim se ženici. Život je kratak i jedan je, nije u redu traćiti ga na pogrešne stvari i ljude”.

Zanimljivo je da je Trevisu zabranjeno da se približava ćerki/supruzi posle izlaska iz zatvora, ali on očigledno ne mari za to.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.