LUDILO, DOVODI MUŠKARCE KUĆI PRED ROĐENOM SUPRUGOM: Glumac u 95. godini priznao da je HOMOSEKSUALAC
Stenli, Foto: printscreen

ludi britanac

LUDILO, DOVODI MUŠKARCE KUĆI PRED ROĐENOM SUPRUGOM: Glumac u 95. godini priznao da je HOMOSEKSUALAC

Britanski glumac Stanlei Bakter napisao je memoare u kojima je otkrio svoju seksualnu orijentaciju i kako je njegova supruga gledala na celu situaciju

Objavljeno: 11:28h

Britanski glumac i komičar Stanlei Bakter u dobi od 95 godina odlučio je da javno otkrije svoju seksualnu orijentaciju i priznao je da je homoseksualac ​​iako je dugo bio u braku sa voljenom suprugom koja je ostala u braku s njim iako je znala da voli isti pol.

Bakter je napisao memoare ‘Real Stanlei Bakter’ u kojima čitaocima otkriva nepoznate detalje svoje intime i piše da nikada nije otkrio kolegama sa kojima je glumio i produkcijama sa kojima je sarađivao da je gej i da je tokom svoje karijere skrivao svoje podatke.

Takođe je pisao o tome kako je njegova seksualna orijentacija uticala na brak sa suprugom Moirom, koja je preminula 1997. godine.

Čak i dok je bio u vezi sa Moirom, bio je svestan da voli muškarce i kada je ona želela da se oženi i legalizuje njegovu vezu, odlučio je da prekine s njom, ali Moira je bila uporna i želela je da ostanu zajedno, a zatim joj je Stanlei priznao da je homoseksualac.

Bio je uveren da će posle toga odustati od ideje braka, ali Moira je ipak želela da se venčaju i pretila da će se baciti kroz prozor ako je ostavi.

Tako su se na kraju venčali i od početka braka glumac je kući dovodio muškarce sa blagoslovom svoje žene.

- Danas ima mnogo homoseksualaca koji se osećaju prijatno u svojoj seksualnosti, koji su srećni što su homoseksualci, ali ja nisam. Nikada nisam želeo da budem gej, niti to i dalje želim - kaže u svojim memoarima.

(Espreso.co.rsVečernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.