Studentkinja ostavila na stolu nešto što NIKO NIJE SMEO DA VIDI! Panično je slala poruke bratu, ali je već bilo kasno... (FOTO)
Kada je shvatila šta je ostavila na stolu, devojka je panično počela da šalje poruke svom bratu, Foto: Stock

BLAM

Studentkinja ostavila na stolu nešto što NIKO NIJE SMEO DA VIDI! Panično je slala poruke bratu, ali je već bilo kasno... (FOTO)

Ona je počela da mu šalje u panici nakon što je shvatila šta je ostavila na svom radnom stolu u sobi porodične kuće u kojoj je živjla s bratom i roditeljima

Objavljeno:

Društvenim mrežama širi se prepiska jednog brata i sestre koja je osvojila internet.

Naime, mladić po imenu Kris objavio je poruke koje je razmenjivao sa svojom sestrom, a koje je ona počela da mu šalje u panici nakon što je shvatila šta je ostavila na svom radnom stolu u sobi porodične kuće u kojoj je živjla s bratom i roditeljima.

Ona je na stolu je ostavila seks igračku pa je devojka, koja je tada bila na fakultetu, tražila bratovu pomoć.

– Kad ćeš biti kod kuće? Moraš nešto hitno skloniti s mog stola. Sigurna sam da je tamo jer sam tamo ispraznila torbu. Oprosti. To je vibrator. Jako mi je žao. Zamišljam već mamu da je unutra i napešta moj krevet – napisala je bratu ova devojka.

Ipak, mladić je kući došao tek uveče, a kada je napokon ušao u sestrinu sobu, shvatio je da je majka već bila unutra.

Fotografisao je seksi igračku koju je majka premestila kod olovaka.

Devojčina majka nije znala šta je u pitanju pa je seks igračku ostavila pored olovaka
Devojčina majka nije znala šta je u pitanju pa je seks igračku ostavila pored olovaka foto: Printscreen/Imgur

– Zvala me kasnije i pitala jesam li stigla, a ja sam je pitala da li je čistila moju sobu. Rekla mi je da nije bila neuredna i da je očistila samo podove – napisala je ova studentkinja bratu i zaključila da 'voli svoju majku'.

– Majka verovatno nije znala šta je to, sigurno je mislila je da je reč o nekakvoj novoj gumici za brisanje – zaključio je pak brat. BONUS VIDEO: PETAO ODAN I VERAN KAO PAS: Ovo je zaista nemoguće!

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.