KLEKNULA JE NA JAVNOM MESTU! Devojka je zaprosila svog muškarca, a onda isplakala gorke suze! (VIDEO)
DEVOJKA JE ZAPROSILA JAVNO SVOG MUŠKARCA, Foto: Printscreen Instagram

au!

KLEKNULA JE NA JAVNOM MESTU! Devojka je zaprosila svog muškarca, a onda isplakala gorke suze! (VIDEO)

Šta joj je tačno šapnuo na uvo, verovatno će nam zauvek ostati nepoznato, ali gorke suze koje su usledile nisu ostavile prostora nagađanje, barem što se tiče ishoda...

Objavljeno:

Ne završavaju sve prosidbe u ružičastim notama, uz romantiku i željene odgovore, a jedna je iz kategorije tužnih svršetka zabilježena tokom vikenda i u najvećem nigerijskom gradu Lagosu.

Naime, neka devojka je usred tamošnjeg trgovačkog centra hrabro kleknula ispred voljenog muškarca, pa ostala slomnjena kada je saznala da on nema nameru stati uz nju ispred oltara, prenosi portal 100posto.hr.

Šta joj je tačno šapnuo na uvo, verovatno će nam zauvek ostati nepoznato, ali gorke suze koje su usledile nisu ostavile prostora nagađanje, barem što se tiče ishoda.

Da li ga je možda posramila kada ga je zaprosila na javnom mestu? Je li možda precenila dubinu njihovog odnosa? Pripada li možda njegovo srce drugoj ženi?

Mogli bismo osmisliti gotovo beskonačan niz logičnih pitanja, ali na ono najvažnije odgovor smo već saznali i glasio je – ne.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.