UMRO JE, VIDEO ŽIVOT POSLE SMRTI I VRATIO SE: "Darovano mi je znanje o tome gde idu dobre duše, a gde se šalju loše"
Foto: Pixabay

tunel svetlosti ili tama?

UMRO JE, VIDEO ŽIVOT POSLE SMRTI I VRATIO SE: "Darovano mi je znanje o tome gde idu dobre duše, a gde se šalju loše"

Dok su ga spasioci vraćali u život nakon utapanja, on je putovao drugim svetom

Objavljeno:

I dok se mnogi ljudi pitaju šta se događa nakon smrti, da li nestajemo ili živimo u nekom paralelnom svetu, jedan muškarac tvrdi kako je saznao odgovor na ta pitanja.

On se bukvalno vratio iz mrtvih nakon što se utopio pre otprilike godinu i po dana.

Kada su ga spasioci izvukli, nije davao znake života. Dok su ga oživljavali, on je putovao nekim drugim svetom.

Po njegovim rečima video je život posle smrti i šta se događa sa dobrim, a šta sa lošim ljudima. Opisao je svoje iskustvo, ali odlučio je da ostane anoniman.

"Darovano mi je znanje o tome gde idu dobre duše, a gde se šalju loše. Kada umrete znaćete da ste mrtvi jer će vam se desiti jedna od dve stvari - ili ćete proći kroz nešto što izgleda kao tunel svetlosti ili ćete se naći na mestu gde nema ničega sem straha i tame.

Loše duše ulaze dublje u tu tamu, što je stvarno zastrašujuće. To mesto nema svetla i na tom mestu znate da ste došli u pakao i da ćete tamo provesti večnost. Tama vas ostavlja u zastrašujućoj paralizi, i niste u mogućnosti da vidite ništa osim velike tamne praznine paklenog svemira bez zvezda, bez svetla, bez ičega. Nema čak ni misli. ne bih želeo ni da moj najgori neprijatelj tamo završi.

A što se tiče tunela, to zapravo nije tunel. Spolja izgleda poput užarenog užeta koje se polako okreće u svemiru i osvetljava dobre duše koje su unutra i idu na bolje mesto. Bio sam baš srećan kada sam video tako nešto."


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.