NE IDITE U KREVET LJUTI: Tužna poruka majke koja se posvađala sa mužem, a on je ujutru bio mrtav!
Foto: Printscreen/Twitter

volite se svaki dan

NE IDITE U KREVET LJUTI: Tužna poruka majke koja se posvađala sa mužem, a on je ujutru bio mrtav!

Kako kaže izgledao je toliko iscrpljeno da je prosto bila ljuta na njega što toliko radi

Objavljeno:

Njena priča će pogoditi sve one parove koji znaju koliko je strašno kada se posvađate sa nekim, kada u besu kažete grozne stvari, isterate muža ili dečka iz sobe i naterate ih da spavaju na kauču. Sve ovo zvuči kao bezazlena situacija, kao nešto što će ujutru biti zaboravljeno.

Međutim, ponekad je život suroviji nego što bismo želeli, iznenadi nas kada najmanje očekujemo i tada nam tek padne na pamet da treba ceniti nečije prisustvo i da se ne treba ljutiti olako. Jer zamislite da se probudite posle grozne svađe i tog nekog više nema?

Koliko je taj osećaj strašan, Ešli Murel je saznala na jeziv način. Majka troje dece je imala srećan brak, muža za kojeg kaže da nije srela bolju osobu od njega, onog muža koji je radio smene od po 16 sati kako bi ona i klinci bili srećni. Ipak, jedne večeri se vratio kasnije kući nakon duge smene i ona nije izdržala a da se ne posvađa sa njim.

ĆERKA JOJ JE REKLA PRED SVIMA- MAMA, DEBELA SI! Ono što joj je majka odgovorila, ostavilo je sve bez reči! (FOTO)

Kako kaže izgledao je toliko iscrpljeno da je prosto bila ljuta na njega što toliko radi. Tada su se posvađali, ona ga je izbacila da spava na kauču, iako je u sebi samo želela da je on više pored nje.

Naredno jutro Ešli je ustala, a ono što je videla ravno je najjezivijem šoku u životu. Na prvi pogled je posumnjala da nešto nije uredu sa njenim mužem, a kada se približila shvatila je da je mrtav.

- Počela sam da vrištim i izletela iz sobe. On je bio mrtav, izgledao je sivo i bespomoćno. Našla sam sina (14) i vrisnula - Tvoj otac je mrtav! - ispričala je Ešli.

Smene od 16 sati koje je Majk radio trebalo je da mu obezbede novac kako bi odveo Ešli na putovanje u Prag za godišnjicu braka. Ešli je ispričala i da je svake godine vodio porodicu u Diznilend i bio savršen otac i muž.

Nakon ovog tragičnog događaja Ešli ima samo jednu poruku za sve parove na svetu - ne idite ljuti u krevet, jer nikada ne znate šta će se dogoditi.

(Espreso.co.rs / Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.