KRISTIJAN HTEO DA ZAPROSI JANU PA MU ZBOG PEHA SVI VRIŠTE OD SMEHA: Uzeo kosilicu, otišao u polje a onda... (VIDEO)
Kristijan i Jana, Foto: Printscreen/facebook/Brisant

SNIMAK

KRISTIJAN HTEO DA ZAPROSI JANU PA MU ZBOG PEHA SVI VRIŠTE OD SMEHA: Uzeo kosilicu, otišao u polje a onda... (VIDEO)

Njegova prvobitna namera je bila da napiše: Jana, hoćeš li da se udaš za mene?

Objavljeno:

Kristijan je iznenadio svoju devojku prosidbom koja predstavlja kombinaciju njegove ljubavi prema poljoprivredi, tehnologiji i naravno, Jani.

Njih dvoje su u vezi osam godina i imaju ćerku, i Kristijan je procenio da je savršeno vreme da naprave sledeći korak i učine njihovu vezu zvaničnom.

Jednog jutra, Kristijan se probudio s planom da koristi svoj traktor sa GPS-om i kosačicu da bi napravio posebnu poruku za Janu. Uneo je koordinate u GPS i koristio kosačicu da oblikuje slova u polju žutog uljane repice.

Njegova prvobitna namera je bila da napiše: Jana, hoćeš li da se udaš za mene?

Međutim, u uzbuđenju je slučajno zaboravio da uključi zarez, što je dovelo do malo drugačije poruke.

Jana je odmah rekla: DA

Kada je završio svoj umetnički poduhvat, pozvao je Janu i odvezao je do brda preko puta polja u traktoru, odakle je imala jasan pogled na njegovo iznenađenje.

Dok je čitala poruku, odmah je rekla: da, a Kristijan je "potvrdio" prosidbu tako što je kleknuo ispred Jane na krovu traktora.

Par planira venčanje za leto 2025. godine, a njihova romantična priča služi kao podsetnik da ljubav može biti izražena na najneočekivanije i najkreativnije načine.

Ono što je sigurno, Kristijan zaslužuje sve pohvale za originalnost, a Jana može da se pohvali da zaprošena na jedinstven način - uostalom, ko još može da se pohvali da je tekst prosidbe dobio ispisan u polu uljane repice...

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/republika/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.