"LUDA SAM ZA NJIM NE MOGU BEZ NJEGA": Žena otkrila GNUSNE činjenice - LJUBAVNIK joj je ČLAN PORODICE i planira...
Upznala ga je na porodičnoj porslavi.., Foto: Profimedia

šok

"LUDA SAM ZA NJIM NE MOGU BEZ NJEGA": Žena otkrila GNUSNE činjenice - LJUBAVNIK joj je ČLAN PORODICE i planira...

Ljubavnika često viđa na raznim porodičnim okupljanjima, a i u istom su društvu prijatelja

Objavljeno:

Majka dvoje dece se našla u nezavidnoj situaciji. Udata je za čoveka kog ne voli, a otac mlađeg deteta je ljubavnik u kojeg je ludo zaljubljena. On je prihvatio dete, ali ne i nju...

- Naša priča je davno počela, par meseci pre rođenja mog prvog deteta. To je bilo pre otprilike pet godina, kad sam uselila sa svojim mužem u novu kuću, još nismo bili venčani, prisetila se neimenovana Britanka.

- Sećam se da je vrt bio u strašnom stanju, izgledao je kao smetlište. Razgovarala sam sa sestrom svog muža koja mi je rekla da će nam njen dečko pomoći da se rešimo smeća, budući da ima kombi, i došao je. Taj dan sam ga prvi put videla. Ostala sam u potpunom šoku. Bio je neverovatno se*si - prisetila se.

- Par meseci nakon porođaja, u jednoj prilici mi je rekao da ga jako privlačim i da sam ga privlačila od prvog trena kad me video. Nisam mu mogla odoleti i taj dan smo završili u krevetu. To je bio fantastično divlji se*s, kome nisam mogla da odolim. Nastavili smo se tajno viđati. I još uvijek se viđamo - dodala je.

'Znam da bi trebalo da prestanem, ali to je najbolji se*s koji sam ikad imala'
"Znam da bi trebalo da prestanem, ali to je najbolji se*s koji sam ikad imala"foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Se*sualni život s mužem je kopnio dok nije potpuno nestao otprilike godinu dana nakon venčanja. Muž je postao nezainteresovan za nju, što joj je dalo vetar u leđa da nastavi s preljubom.

- Prošle godine sam ponovo ostala trudna. Moja devojčica sad ima tri meseca. Mužu ništa nije bilo čudno, iako je naš se*sualni život skoro pa nepostojeći, ali ja sam od prvog trena znala da nije njegova. Moj ljubavnik ju je prihvatio kao svoju i obećao da, ako ikad išta zatreba, da će biti tamo za nju i uraditi sve što može, ali da naša veza je to što je, i ništa više. Samo seks - priznala je.

Kaže da ljubavnika često viđa na raznim porodičnim okupljanjima, a i u istom su društvu prijatelja. Odlučila je da prekine aferu.

- Rekla sam mu kako se osećam i prekinula vezu. Ubrzo nakon toga je počeo igrati igrice. Prvo me je pokušao napraviti ljubomornom flertujući s mojom najboljom prijateljicom, a kad je saznao da mi se upucava njegov prijatelj totalno je poludeo. Da stvar bude bolja, između mog muža i mene više ničega nema. Ne volim ga. Već dugo razmišljam da ga ostavim, ali činjenica je da je zbog dece lakše ostati - ispričala je.

- Ne znam ima li moj ljubavnik ikakvih osećaja prema meni. Sve se toliko zakomplikovalo. Znam da naša veza nije moralna ni zdrava, ali ja sam luda za njim. Ne mogu da odolim fantastičnom seksu kojeg imam s dečkom svoje svastike. Znam da bi trebalo da prestanem, ali to je najbolji se*s koji sam ikad imala - zaključila je.

BONUS VIDEO:

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

(Espreso / Alo Ena Nenadović / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.