NAJLEPŠA ŽENA RUSIJE OTIŠLA NA OPERACIJU LICA PA ZAUVEK ZAŽALILA: Tužila lekare jer su je doslovno UNAKAZILI
Julija Tarasevič, Foto: Printscreen/youtube/Короче о красоте

NEPREPOZNATLJIVA!

NAJLEPŠA ŽENA RUSIJE OTIŠLA NA OPERACIJU LICA PA ZAUVEK ZAŽALILA: Tužila lekare jer su je doslovno UNAKAZILI

Ruska kraljica lepote Julija Tarasevič ostala je "doživotno unakažena" posle estetskog zahvata koji je koštao oko 3. 500 evra, a koji je obavila 2020. godin

Objavljeno:

Ova 45-godišnjakinja, koja je neposredno pre plastične operacije osvojila drugo mesto na takmičenju za najlepšu udatu ženu u Rusiji, tužila je hirurga koji joj je operisao lice, a nedavno je objavila i kako se spor okončao.

Naime, on je osuđen za nemar i tri godine uslovne slobode, ali kazna nikada nije stupila na snagu jer je slučaj zastareo. Takođe, ova manekenka dobila je samo 10.000 evra odštete, iako je iznos koji je tražila premašuje 300.000 evra, prenosi "The Mirror".

"Došla sam kod njega sa prelepim, zdravim licem. Samo sam htela da ispravim neke male promene izazvane starenjem, a izgubila sam zdravlje, nažalost. Naše zakonodavstvo je čudno, jer me je on doživotno unakazio, a dobio je samo tri godine kazne, a na kraju ni toliko. Da mi se na kraju lice vratilo na staro, odmahnula bih rukom i rekla: "Ma, dobro". Ali nije", rekla je ova mama dvoje deca iz Sočija.

"Sada se navikavam da se fotografišem bez osmeha i učim da biram različite, pogodne uglove", dodala je.

Zahvati koji su "unakazili" Juliju, kako to sama kaže, jesu kombinacija zatezanja lica, smanjenja sala na obrazima i operacija kapaka.

"Imam ožiljke koji su nastali nakon što su mi 'počupali' svo tkivo sa obraza. Oči ne mogu da mi se zatvore i ne mogu da se smejem. Ne mogu da podignem gornju usnu. Jedan deo lica mi uopšte ne radi", rekla je ova Ruskinja za tamošnje medije odmah posle operacije. Sada, četiri godine kasnije, njeno lice izgleda mnogo bolje, ali i dalje se nije vratilo i pređašnje stanje.

Sa klinke tvrde da Julija ima retko genetsko stanje, koje je bilo nemoguće predvideti, a koje je izazvalo dalje posledice.

Bonus video:

02:17

PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

(Espreso/zenablic/Stefana Pavlović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.