POSLE UDAJE JEDNE OD BLIZNAKINJA, OTKRILE KAKO IZGLEDA NJIHOV INTIMNI ŽIVOT: Jedna stavi OVO da bi druga UŽIVALA
Sijamske bliznakinje, Foto: Facebook printscreen/Joshua Bowling

pa mladiženja se sigurno ne buni...

POSLE UDAJE JEDNE OD BLIZNAKINJA, OTKRILE KAKO IZGLEDA NJIHOV INTIMNI ŽIVOT: Jedna stavi OVO da bi druga UŽIVALA

Iako su sijamske bliznakinje, posebne delove tela svaka kontroliše

Objavljeno:

Bivša rijaliti zvezda TLC-ja Ebi Hensel, koja je prvi put postala poznata zajedno sa sestrom Britani udala se za Džoša Bovlingom pre dva dana. One su učiteljice i žive Minesotiju gde su rođene i odrasle.

Britani i Ebi su dicefalusni sijamske bliznakinje, redak oblik delimičnih blizankinja, što znači da imaju dve glave jedna pored druge na jednom torzu. Zajednički im je krvotok i svi organi ispod struka. Ebi kontroliše njihovu desnu ruku i nogu, dok Britani kontroliše levu.

- Ljudi su bili znatiželjni o nama otkako smo se rodile, iz očiglednih razloga - rekle su bliznakinje u prvoj epizodi serije koja ima osam delova prenosi ABC.

- Ali, naši roditelji nikad nisu dopuštali da to koristimo kao razlog. Odgajane smo da verujemo da možemo učiniti sve što želimo - naglasile su, prenosi "People".

Na rođenju su lekari predstavili mogućnost da ih razdvoje, ali njihovi roditelji nisu pristali na to. Pati i Majk odlučili su da to ne rade jer im je rečeno da su male šanse da će preživeti operaciju. Majk je naglasio u intervjuu za Tajm 2021. da to nije ni bio izbor.

U tom istom intervjuu govorio je i o mogućnosti braka jednog dana za Ebi i i Britani. U to vreme, časopis je objavio da su već pitale svog oca hoće li jednog dana pronaći muževe.

Znajući da su se i druge sijamske bliznakinje venčale pomislio je, zašto ne? "One su zgodne devojke. Duhovite su. Sve im ide od ruke, osim što su zajedno", rekao je Majk.

Nedavno je objavljen video njihovog plesa gde se vidi kako nose belu dugu venčanicu i plešu sa partnerom dok su obe nasmejane.

Da podsetimo, one su jednom prilikom izjavile da kada imaju intimni odnos, ima ga samo jedna te druga stavi povez i slušalice.

Bonus video:

06:39

REDAK FENOMEN! Helena i Dunja su bliznakinje, a rođene sa tri nedelje razmaka (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.